Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Filstedvej 173,
9000 Aalborg

Villa 87 m2 3 rum
Pris 2.295.000 kr

Nydelig villa med flot prydhave i Vejgaard

I et stille og roligt kvarter i det familievenlige Vejgaard venter denne velholdte villa med kælder. Her kan I se frem til en solid bolig med gode, gedigne materialer – også i den højtliggende kælder med mange funktioner.

Inden for omkring ti minutter til fods møder I to skoler, ligesom der er flere daginstitutioner. Ligeså er I nær indkøb og på cyklen, kan I nå Aalborg bymidte på under et kvarter. Tæt ved er også busstoppestedet, og motorvejen er heller ikke langt væk.

Fra matriklen har I kig til et grønt område, men bemærk også husets for- og baghave. Siden 2002 er de udviklet og indeholder mange detaljer samt oplevelser med et væld af forskellige planter og solkroge. I baghaven ligger et stort, tørt værksted, der også kan benyttes som motionsrum, gildesal eller opbevaringsrum alt efter præferencer. Tilknyttet er en overdækket, sydvendt terrasse, mens den niveauopdelte terrasse ved huset vender mod vest.

Siden 2004 er ejendommen renoveret, og senest er badeværelset og gæstetoilettet skiftet i 2015. Dertil kommer nye døre og vinduer i træ/alu med egebundstykker fra 2016. Ydermere har hele huset Danfoss Living Connect, så I med en app kan styre alt varme på nær gulvvarmen i begge badeværelser.

Den skønne stue med fyrretræsgulv samler familien på tværs af hverdagens aktiviteter enten i sofaen eller ved spisebordet, da rummet er let at indrette således. Fra stuen er der indgang til to værelser, hvoraf det ene har to glasbeklædte facader og udgang til det ene terrasseområde.

Dybvad-køkkenet fremstår flot i hvid højtrykslaminat med egetræskanter og snedkertilpassede detaljer samt en mindre spisebordsplads foruden moderne, integrerede hårde hvidevarer – såsom induktionskogezone og pyrolyseovn fra 2019. Stueplanet afrundes med et gæstetoilet, hvorimod kælderen byder på et bryggers, et badeværelse med hjørnespabadekar, tre disponible rum og et viktualierum.

Bestil en fremvisning.

Filstedvej 173,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 87 m2
Værelser
3
Pris 2.295.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.205 kr Udbetaling 115.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Sagsnummer 52-00205 Byggeår 1956 / 1996 Energimærke d Plan 2 Kælder 50 m² Grund 716 m²

Karsten Bartholomæussen

Salg & Vurdering
40 80 89 41 / 72 100 128
kd.gi1569202542lobth1569202542@bak1569202542
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg