Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Kastetvej 15B, 1. 1.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 48 m2 2 rum
Pris 998.000 kr

Nydelig, toværelses lejlighed i Vestbyen

I det attraktive Vestbyen i Aalborg tæt på alle byens herligheder ligger denne indbydende lejlighed, som nu kan blive din trygge base. Her får du et pænt og velholdt hjem bestående af en rummelig stue, et soveværelse, et køkken og et badeværelse. Hertil kommer en lille, lukket altan og gode fællesarealer. Velkommen til.

Beliggenheden er helt ideel til dig, som gerne vil bo centralt med kort afstand til alle hverdagens behov og spændende aktiviteter i fritiden. I nærområdet finder du en masse hyggelige caféer og barer såvel som indkøbsmuligheder, og skal du benytte dig af offentlig transport, ligger der både busstoppested og Aalborg Vestby Station i gåafstand. Til fods når du ligeledes byens imponerende udvalg af shoppingmuligheder og lækre spisesteder, og det samme gør sig gældende for det rekreative havnemiljø og Aalborg Street Food.

Lejligheden befinder sig på første sal i en ejendom fra 1959, som ligger lidt tilbagetrukket fra vejen.

Indenfor ankommer du til entréen med et indbygget skab og videre frem ligger stuen, hvor sollyset strømmer ind gennem de sydøstvendte vinduespartier. Takket være stuens fornuftige størrelse er der plads til at indrette både en hyggelig sofasektion til afslappende stunder samt en spiseafdeling, hvor vennerne kan inviteres på vin og tapas i weekenden. Elsker du at fremtrylle velsmagende retter fra bunden, er der også fine rammer til det i køkkenet, som er udført med hvide elementer.

Om aftenen kan du gå til ro i soveværelset, som har rum til det nødvendige og direkte adgang til en lukket altan, der kan bruges til et væld af formål. Til slut kan du se frem til et nydeligt badeværelse med et separat bruseafsnit.

Skal denne skønne lejlighed være dit næste hjem? Så book en fremvisning hos os allerede i dag

Kastetvej 15B, 1. 1.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 48 m2
Værelser
2
Pris 998.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.140 kr Udbetaling 50.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00958 Byggeår 1959 / 1997 Energimærke C Plan 1

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegnTak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg