Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Lundbyesgade 19,
9000 Aalborg

Villa 141 m2 4 rum
Pris 2.395.000 kr

Nydelig rødstensvilla i Vejgaard

På Lundbyesgade 19 i Vejgaard møder I denne fine og hyggelige rødstensvilla, der blandt andet kan bryste sig af en fordelagtig beliggenhed samt en veldisponeret planløsning i form af tre værelser og skønne opholdsrum. Velkommen til.

I bosætter jer særdeles praktisk, og fra adressen får I let ved at få hverdagens logitik til at gå op i en højere enhed. Inden for en radius af omtrent én kilometer fra hoveddøren kan I tilgå skole, pasningstilbud til de mindste og et væld af forskellige dagligvarebutikker. Ligeledes kan I glæde jer over, at nærheden til Aalborg centrum giver jer fortrinlige muligheder for at tage del i byens liv, mens også natursmukke oplevelser venter ved kysten lidt mod nord.

Beboelsesarealet opmåles til 141 kvadratmeter, og som I træder inden døre, mødes I først af en rummelig entré. Her pryder trappen, der leder til førstesalen, og entréen kan i kraft af dens størrelse let tjene som eksempelvis kontor.

I forbindelse med entréen har I adgang til husets badeværelse, der er udstyret med brus og dobbeltvask samt bryggerset med egen indgang fra haven. Tilsvarende er et af boligens i alt tre værelser placeret ved entréen – de resterende to er at finde på førstesalen, hvor I også har et repos med opbevaringsskabe til jeres rådighed.

Køkkenet fremstår med et moderne udtryk med hvide fronter og en lys bordplade, og i vinklen kan I opstille et spisebord. I den tilstødende stue kan I følgelig indrette det bløde møblement til afslappende stunder.

Haven er nem at holde, da den hovedsagligt er anlagt med en græsplæne, og nærmest boligen er der etableret en fin stenterrasse, hvoraf en del er overdækket. På grunden er der afslutningsvist opført et udhus i baghaven og en garage.

Kontakt os for en fremvisning.

Lundbyesgade 19,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 141 m2
Værelser
4
Pris 2.395.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.970 kr Udbetaling 120.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00325 Byggeår 1920 / 1981 Energimærke c Plan 2 Grund 394 m²

Torben Kristensen

Partner & Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 89 / 72 100 128
kd.gi1586447655lobth1586447655@kt1586447655
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg