Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Gugvej 158A,
9210 Aalborg SØ

Villa 210 m2 4 rum
Pris 2.495.000 kr

Nydelig renoveret familievilla beliggende i det altid attraktive Gug.

Leder du efter en lys og indbydende villa med plads til hele familien? En god og tryg beliggenhed, der samtidig er tæt på byens muligheder? Så kig med her, hvor vi præsenterer denne flotte villa i Gug.

Med en beliggenhed tilbagetrukket fra Gugvej udbydes nu en flot moderniseret villa med plads til hele familien. Villaen er moderniseret i 2010 – 2011 og fremstår derfor helt og aldeles indflytningsklar.
Fra adressen er der få minutter gang til skole og diverse fritid- og sportsaktiviteter. Ydermere er huset beliggende tæt ved Østerådalen, som er et stort naturrigt område med søer og hyggelige stisystemer langs de kringlede åer. I gåafstand ligger desuden indkøbsmuligheder og offentlige transport. Centrum og alle dens herligheder, ligger kun ca. 15 min. væk på en cykel.

Rødstensvillaen er oprindeligt opført i 1977, men er tilbygget af flere omgangen. Senest i 2010 så huset nu udgør hele 210m2 boligkvadratmeter i ét plan. Herudover er en stor dobbeltgarage med et tilhørende redskabsrum.

Indenfor bliver I budt velkommen i en stor entré med masser af plads til af hænge overtøjet. Herfra er der adgang til husets bryggers og gæstetoilet. Ydermere er der adgang til en forældreafdeling med gulvvarme, der indeholder stort soveværelse med tilhørende badeværelse med bruseniche og badekar.
Familien kan samles om de daglige måltider i køkken-alrummet hvor der er masser af albuerum.
Fra køkken/alrummet ledes I ind børneafdeling hvor der to meget store børneværelse med tilhørende badeværelse.
Husets stue byder på masser af plads og lys. Stuen er faktisk så stor at der nemt kan etableres et ekstra værelse heri, uden at gå på kompromis med rummeligheden. Med vinduer mod både vest og syd bades rummet i dagslys hele dagen, og en havedør fører jer videre ud i udestuen hvorfra der er udgang til en sydvendt terrasse.

Udenfor kan I roligt lade børnene løbe rundt i den lukkede have, mens I tager den med ro på én af husets mange hyggelige terrasser.

Kort og godt er dette en villa, hvor rammerne til det gode familieliv er på plads. En fremvisning kan hurtigt arrangeres, så kontakt os i dag, og hør nærmere.

Gugvej 158A,
9210 Aalborg SØ

Type Villa Boligareal 210 m2
Værelser
4
Pris 2.495.000 kr Ejerudgift pr.md. 3.184 kr Udbetaling 125.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00383 Byggeår 1977 / 2010 Energimærke c Plan 1 Grund 1.322 m²

Klaus Bloksgaard

Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 84 / 72 300 242
kd.gi1586450296lobth1586450296@bk1586450296
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg