Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Niels Ebbesens Gade 12A, st. tv.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 63 m2 2 rum
Pris 1.495.000 kr

Flyt ind i den nymalet lejlighed med central beliggenhed midt i Aalborg med egen altan

Vil du gerne bo i gåafstand til kulturtilbud, spisesteder og gågaden i Aalborg? Så har vi en super fin, høj stuelejlighed til dig, som ligger helt perfekt på Niels Ebbesens Gade 12A, der på trods af den centrale beliggenhed er beliggende i et roligt kvarter med grønne pletter. Velkommen til.

Uanset om du skal mødes med vennerne i Jomfru Ane Gade eller til koncert i Musikkens Hus, så når du det hele på få minutter til fods. Du kan træne i Nordkraft, Fitness World eller få pulsen op på løberuten langs havnefronten, mens der venter masser af shopping og kulinariske oplevelser i dit nærmiljø. Turen til Netto kan også tælles i skridt, og samme gælder, hvis du skal med bussen, ligesom nærheden til Kennedy Plads gør det let at tage med toget, når du skal udenbys. Endelig drager du også fordel af den korte afstand til Kildeparken, Karolinelunds sommerkoncerter og andre grønne arealer, der summer af liv sommeren lang.

Din nye lejlighed er pæn og indbydende med et fint køkken, der er holdt i lyse toner, hvilket bidrager til det tidløse udtryk. Gennem køkkenvinduet har du også et dejligt kig til de charmerende bygninger i kvarteret. Det er fra den tilstødende stue, at du kan træde ud på altanen, som har en god størrelse, når du serverer sushi og kølig hvidvin for vennerne, mens I nyder vuet til gadebilledet og de mange soltimer, som den sydvestvendte orientering giver.

Soveværelset har samme skønne atmosfære som resten af boligen, og i badeværelset er der bruseniche, mens den rummelige entré har plads til sko og jakker.
Lejligheden overtages nymalet og indflytningsklar.

Er det dig, der skal flytte ind her? Kontakt os for mere information og en fremvisning.

Niels Ebbesens Gade 12A, st. tv.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 63 m2
Værelser
2
Pris 1.495.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.486 kr Udbetaling 75.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00597 Byggeår 1910 Plan 1

Henrik Hansen

Indehaver & Projektchef
40 99 90 09 / 72 100 128
kd.gi1620750018lobth1620750018@hh1620750018
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg