Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Vaarst Skolevej 8,
9260 Gistrup

Villa 154 m2 6 rum
Pris 1.195.000 kr

Nyd livet på den gamle skole i Vaarst

I kort afstand fra Aalborg og det nye supersygehus, venter der jer et fantastisk lokalmiljø i Vaarst, som har et rigt foreningsliv, børnehave og det skønneste naturområde med legeplads, shelters, bålplads og meget mere. Lyder dette som de perfekte ingredienser til jeres hverdag, så kan vi glæde jer med denne villa, der er lidt udover det sædvanlige. I overtager nemlig en bid af lokalhistorien, da huset oprindeligt blev opført som skole tilbage i 1827.

Allerede udefra charmerer villaen, der er facademalet og pudset i 2020. Ejendommen er fuld af nostalgiske detaljer såsom slidsporene i granitstenene ved indgangene, og indendørs hersker en sjælfuld atmosfære overalt. Både køkkenet og badeværelset har et unikt udtryk, da de er opført i rustikt murværk, som harmonerer med boligstilen.

Køkken-alrummet med flisegulv bliver samlingspunktet i hverdagen, når de kulinariske kreationer serveres ved spisebordet. I vinkelstuen sørger brændeovnen for at sprede den dejligste stemning, mens havedøren forbinder rummet med terrassen. Stueplanet fuldendes af et praktisk bryggers, badeværelset med to håndvaske og et værelse, som er ideelt til forældrene, teenageren eller hjemmekontoret. Videre ovenpå finder I nemlig yderligere fire værelser og et badeværelse.

I får en stor have med en sydvendt, lukket terrasse, så der er rig mulighed for at nyde sommerdagene i den grønne oase med plads til boldspil og leg. Her er også et udhus og en garage.

Vaarst ligger omtrent 20 minutters kørsel fra Aalborg centrum, og der er gode busforbindelser dertil nærmest lige uden for hoveddøren. Lokalt har I dog mange tilbud, så fritiden kan fyldes med sport og kultur, mens alle hverdagens nødvendigheder findes i en radius af få kilometer, dog bor I lige ved børnehaven. Tilmed er I også nær det nye Regionshospital, og udover det herlige naturområde kort fra ejendommen, kan I køre til Lundby Krat på under ti minutter, så der er masser af naturoplevelser i vente.

Vaarst Skolevej 8,
9260 Gistrup

Type Villa Boligareal 154 m2
Værelser
6
Pris 1.195.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.773 kr Udbetaling 60.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00611 Byggeår 1827 / 1985 Energimærke C Plan 2 Grund 1.175 m²

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
kd.gi1627654767lobth1627654767@td1627654767
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg