Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
NYHED

Egevej 7A,
9000 Aalborg

Villa 155 m2 5 rum
Pris 5.195.000 kr

Nybygget bolig i et plan nær Hasseris Bymidte

På Egevej 7, nær Hasseris bymidte, udbydes denne unikke og spændende bolig i 1-plan med tilhørende overskuelig have. Boligen vil stå klar til jer 2021 og I har derfor mulighed for medindflydelse, så jeres kommende bolig bliver lige som I har drømt om. Kombinationen af den attraktive beliggenhed sammenholdt med den moderne bolig, gør denne mulighed til noget helt unikt. I gåafstand findes de mange handlemuligheder i Hasseris bymidte, det grønne område ved Rotunden samt områdets mange institutioner.

Dobbelthuset er tegnet og designet af bygherre specifikt til grunden og området. Her er ikke tale om en generel pakkeløsning fra et typehusfirma. Det ses blandt andet igennem valget af teglsten og tagsten, som er i tråd med traditionen i Hasseris. De sort-sprosset vinduer tilføjer yderligere at bygningen, som helhed falder godt sammen med de nuværende og herskabelige villaer beliggende ud til Hasserisvej. Huset omkranses elegant af en moderne gesims hvorpå den smukke arkitekt-tagrende af zink er monteret, det giver bygningen et moderne præg uden at tage noget fra det klassiske design. Understrygning af tegltaget i gavlene bevidner endnu en gang om et byggeri hvor intet er overladt til tilfældighederne.

Det halve dobbelthus vil stå klar til indflytning i 2021 og byder på en lang række kvaliteter og gode detaljer. Først og fremmest en præsentabel forhave bestående af mindre græsareal, et par træer, en inddækning til skraldespande samt carport til bilen. Den ugenerede baghave består af en græsplæne, god fliseterrasse samt et godt redskabsrum. Alt i alt en gedigen og vedligeholdelsesfri bolig beliggende på en overskuelig 583 kvadratmeter grund.

De 155 kvadratmeter moderne bolig fremstår med gulvvarme overalt og tilbyder indgang via enten bryggers eller entré. I får her hele 3 gode værelser, hvoraf det ene med loft til kip og ovenlys. Herudover får I også en voksenafdeling med soveværelse, badeværelse med dobbelt håndvask samt walk-in. Flot gæstebadeværelse placeret centralt og praktisk i huset. Husets hjerte og omdrejningspunkt er det flotte og store køkken-alrum med indbyggede elementer, alt i hårde hvidevare, alkove med indbygget lys samt loft til kip med ovenlys. Sidstnævnte er gennemgående for både køkken-alrum og stuen, hvilket kommer til at give en fantastisk atmosfære og lys.

Sætter I pris på beliggenhed og kvalitet, så er her en topmoderne bolig, der opfylder dette og mere til. Her får I desuden en beliggenhed i hjertet af Hasseris.

Projekt info
– Klar til indflytning ca. 6-7 måneder efter underskrift af købsaftale
– Opføres i samarbejde med Milton Huse A/S
– Mulighed for medindflydelse på materialevalg

Boligen
– 155 m2 bolig i 1-plan med gulvvarme i alle rum
– Carport 26 m2
– Haveskur på 12 m2 med isoleret terrændæk
– Lofthøjde ca. 249cm ved flade lofter. Lofter til kip i stue, køkken + værelse
– Troldtekt akustik lofter i hele huset
– Gulve i stue, soveværelse, walk-in og værelser: Akustik Designkork Nevada Oak
– Gulve i entre, bryggers, badeværelser: Klinker 60×60
– Gulv i gang og køkken/alrum er valgfrit mellem klinker eller træ
– Glasfilt på alle vægge – råhvid glans 7 / glans 25 i wc/bad
– HTH inventar i serien NEXT i bad + køkken + bryggers
– HTH inventar i walk-in
– Væghængte toiletter med skjult cisterne
– Amature fra Hansgrohe

Have og anlæg
– Komplet anlagt med græs, hæk og belægninger (ca. 125m2) som udvist på billederne

Kontakt os for yderligere information.

Egevej 7A,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 155 m2
Værelser
5
Pris 5.195.000 kr Ejerudgift pr.md. 3.206 kr Udbetaling 260.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00622 Byggeår 2021 Energimærke a2020 Plan 1 Grund 583 m²

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
dt@htbolig.dk
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg