Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Østre Alle 13, 1.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 100 m2 4 rum
Pris 1.895.000 kr

Nostalgisk charme nær Østre Anlæg

Kom med indenfor i denne super charmerende villalejlighed, hvor nostalgi og moderne komfort til sammen skaber en fantastisk hjemmebase, der nu kan blive en del af jeres hverdag. Beliggenheden er perfekt for jer, der vil bo centralt nær Østre Anlægs idyl samt alle Aalborgs tilbud. Der er også gode busforbindelser nær hjemmet, ligesom I får egen parkeringsplads. Et andet plus er den fælles have til sommerens hyggelige stunder, hvor aftensolen kan nydes i sommerhalvåret på terrassen.

Noget helt særligt ved lejligheden er også, at den breder sig over to plan, hvilket giver attraktive indretningsmuligheder, og så må I endda have dyr her. Derudover er den vedligeholdt med udskiftning af vinduer på andet plan i 2005, mens 2020 stod på tilføjelse af lydisolerede vinduer på første plan. I forkæles også med gulvvarme på badeværelset, som befinder sig på første plan. Her finder I også et værelse samt et lækkert, åbent opholdsmiljø med HTH-køkken og en ideel spisesektion. På praktisk vis er det herfra, en trappe leder til første sal, hvor det kipførte loft og de synlige bjælker skaber en smuk, æstetisk oplevelse, ligesom I med det samme befinder jer i en hyggelig stue. Der er også et fint værelse på dette plan. Et andet plus er udsigten heroppe, der strækker sig mod Sankt Markus Kirke, ligesom I kan nyde betagende solnedgange.

Udendørs får I et skur, mens den stemningsfulde have er perfekt til måltider i sommersolen. Desuden finder du lejlighedens egen vaskesøjle og ekstra opbevaringsplads i kælderen.

Jeres nye nærområde er spækket med specialbutikker, takeaways, caféer og indkøbsmuligheder, da I bor lige mellem Vejgård og midtbyens tilbud, ligesom Øgadekvarteret i sig selv har alt, hvad I har brug for. På varme dage kan I slå jer ned i Østre Anlæg eller søge mod havnefronten. I kan også bruge aftenen i Musikkens Hus, Nordkraft eller hurtigt finde vej til Jomfru Ane Gade.

Østre Alle 13, 1.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 100 m2
Værelser
4
Pris 1.895.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.581 kr Udbetaling 95.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00654 Byggeår 1917 / 2008 Energimærke C Plan 2

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg