Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Hasserisgade 43,
9000 Aalborg

Villa 220 m2 8 rum
Pris 6.795.000 kr

Nostalgisk charme midt i Hasseris

Charmerende, nostalgiske detaljer skaber en helt særlig atmosfære overalt i den rummelige villa, som er svær ikke at forelske sig i. Der er passet på huset, som gennem tiden nænsomt er renoveret med respekt for den oprindelige stil. Her er mange kvadratmeter og indretningsmuligheder, så både den pladskrævende familie, hjemmekontoret eller måske to generationer under samme tag kan komme i spil.

Beliggenheden tiltaler familien, der ønsker et fredeligt nærmiljø med kort afstand til Mølleparken, Kildeparken og Skulpturparken, hvor tempoet sættes helt ned. I kan også cykle til fjorden eller lufte hunden omkring kridtgraven. Samtidig tager det ikke mere end omtrent ti minutter at gå til Aalborg centrum, hvor kulturlivet tilbyder masser af oplevelser, mens Mortens Kro, Fusion eller ét af byens andre fristende spisesteder er klar med spændende menukort. Når der skal handles ind ligger boligen fordelagtigt nær Hasseris Bymidte, ligesom der er skole, gymnasie, pasningstilbud og busstoppested tæt på.

Villaen er stilmæssigt en blanding af funkis og klassisk patricierstil, hvilket markeres med detaljer som de indbyggede reoler i biblioteket og de håndskårne trædøre og radiatorskjulere, mens der gennem boligen også er lagt gedigne trægulve. Derudover har man i 2020 udskiftet vinduespartier i en stor del af huset, fornyet tre dørpartier og der er anlagt en terrasse, for bare at nævne nogle af højdepunkterne.

Kvadratmeterne er fordelt således, at I har fire stuer en suite og et køkken i stueplan – den ene stue er med havedør, så morgenbrødet hurtigt kan serveres på terrassen. Første sal er dedikeret til fire værelser og et badeværelse, og endelig får I bonusplads i kælderen med egen indgang, som har højt til loftet og er yderst brugbar. Kælderen er indrettet med fire disponible rum, badeværelse og bryggers.

Rundturen slutter i den lukkede have med opvoksede, gamle træer og krinkelkroge, som bidrager til den idylliske stemning, der omkranser det solrige terrassemiljø til grillmiddage og afslapning.

Hasserisgade 43,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 220 m2
Værelser
8
Pris 6.795.000 kr Ejerudgift pr.md. 5.015 kr Udbetaling 340.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00956 Byggeår 1930 Energimærke C Plan 3 Kælder 120 m² Grund 1.135 m²

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegnTak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg