Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Nordfeldparken 2,
9400 Nørresundby

Villa 132 m2 5 rum
Pris 2.495.000 kr

God villa til børnefamilien i Nørre Uttrup

I Nørre Uttrup kommer børnefamilien til at bo fantastisk med gåafstand til skolen, mens nærheden til Limfjorden giver løbeturen en flot kulisse. I finder hurtigt broen, når I vil en tur ud og shoppe i Aalborgs fristende gågade, og på samme vis er rammerne helt i top i jeres nye bolig. Her er nemlig både forældreafdeling, køkken-alrum og plads til hobbyen i værkstedet.

Det er også oplagt at kaste blikket mod haven, hvor det anseelige terrassemiljø er vendt mod syd, så I kan nyde solen i komfortable havemøbler, mens den nemme græsplæne snart summer af liv, for her kan børnene få plads til både badebassin, trampolin og fodboldmål. Fortil er garagen et praktisk indslag, og med det tilknyttede værksted får hobbyentusiasten sit eget fristed.

Melder sommerregnen sin ankomst, kan I trække ind i udestuen, som er en tilføjelse fra 2019. Foruden den hyggelige udestue har boligen en rummelig og lys stue med direkte adgang til køkken-alrummet, hvor det skaternede gulv og de lyse elementer bidrager til et indbydende udtryk, og endda er indretningen gennemtænkt med ovn i ergonomisk højde. Børnene kan slå sig ned i spisesektionen med iPads, mens maden tilberedes, og når dagen går på hæld, kan I trække jer tilbage i tre værelser, hvoraf ét ligger separat ved entréen, der også giver adgang til et toilet. Modsat i huset sammen med de to resterende værelser er der adgang til et badeværelse med brus, der ligesom toilettet har gulvvarme. Det sidste I skal se er bryggerset, der er klar til de praktiske gøremål.

Beliggenheden giver jer nem adgang til alle hverdagsbehov, og med en kort rute til både bussen og Limfjordsbroen når I let Aalborg. Alt, hvad I skal bruge i hverdagen, kan I gå til, og da her er både grønne områder, skov og vand, venter massevis af naturoplevelser.

Nordfeldparken 2,
9400 Nørresundby

Type Villa Boligareal 132 m2
Værelser
5
Pris 2.495.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.965 kr Udbetaling 125.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00770 Byggeår 1980 Energimærke C Plan 1 Grund 858 m²

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegnTak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg