Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Hvedevænget 20,
9000 Aalborg

Villa 131 m2 4 rum

NEDSAT KR. 100.000 – Velholdt villa med vestvendt have i Vejgaard

I de fredelige omgivelser, som hersker i Vejgaard, ligger denne velholdte villa, som er klar til at tage hul på en ny æra med nye ejere. Både indretningen og den korte afstand til indkøb og institutioner passer perfekt til familielivet, og med i købet følger en solrig have, som er nem at passe.

Med både Filstedvejens Skole, Børnehaven Regnbuen og den lokale Fakta inden for en radius på en kilometer kan I klare de daglige gøremål nemt og hurtigt. Når hverdagen skal have lidt ekstra, er der et stort udvalg af hyggelige spisesteder og specialbutikker i Aalborgs tempofyldte centrum, som ligger bare 2,5 kilometer fra døren. Det svarer til ti minutter på cyklen eller med bussen.

Huset fremstår i flot stand, og i 2012 fik det lagt nyt tag. De 131 m2 bolig fordeler sig på stueplan og første sal, mens kælderen byder på yderligere 75 m2. I får tilmed en garage med værksted.

I stueplan er der lagt op til socialt samvær, da etagen byder på et stort køkken-alrum og en opholdsstue med udgang til en udestue. Dertil kommer et gæstetoilet og en entré med trappe til første sal. Her får I tre gode værelser samt et badeværelse med badekar og separat brusekabine. I kælderen blev det store, disponible rum med bar renoveret i 2013, mens bryggerset fik en tur i 2014. Desuden rummer kælderen husets andet badeværelse.

I haven kan synet af plænen nydes fra de to vestvendte terrasser, som er tiltænkt ren afslapning. Den ene terrasse er i øvrigt overdækket.

Alt i alt giver denne ejendom de optimale rammer til familielivet. En fremvisning er kun et opkald væk, så ring i dag, og hør nærmere.

Hvedevænget 20,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 131 m2
Værelser
4
Få en gratis salgsvurdering
Del
Sagsnummer 52-00025 Byggeår 1951 / 1990 Energimærke d Plan 3 Kælder 75 m² Grund 585 m²

Karsten Bartholomæussen

Salg & Vurdering
40 80 89 41 / 72 100 128
kd.gi1569202212lobth1569202212@bak1569202212
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg