Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
NYHED

Grindstedvej 44,
9310 Vodskov

Villa 93 m2 3 rum
Pris 1.295.000 kr

Murermestervilla i naturskønne omgivelser ved Hammer Bakker

I Uggerhalne har I mulighed for at få naturen lige for jeres fødder, når I bosætter jer i denne dejlige murermestervilla, som ligger på kanten af det naturskønne Hammer Bakker og med udsigt til åbne vidder.

Her er tale om en charmerende rødstensvilla fra 1952, der rummer 186 etagemeter fordelt over et indbydende stueplan og en yderst anvendelig kælder.

Glæd jer til et skønt rumforløb mellem de tre stuer. Det starter først i de to stuer, der adskilles af fløjdøre, og her lader I jer let indrette med spisebordet og de komfortable møbler. Sidste stue, som er udestuen, er lys og venlig og byder på glaspartier mod syd, så I rigtig kan forlænge sommeren herude.

I det velindrettede køkken med tidløse skabselementer og skakternet gulv kan I fremtrylle livretterne med udsigt til det flotte marklandskab. Foruden entréen indeholder stueplan også et værelse med direkte adgang til badeværelset. Derudover kan I se frem til en brugbar kælder, hvor der udfolder sig endnu et badeværelse, et tekøkken og fire anvendelige disponible rum.

Haven er særdeles hyggelig og let at holde med et terrasseområde, hvor sommersolen kan nydes i fulde drag.

Fra hoveddøren skal I kun gå få skridt, før I står i Hammer Bakkers smukke omgivelser. I placerer jer fordelagtigt mellem Grindsted og Vodskov, der begge rummer skole, pasningstilbud, sportsaktiviteter og indkøb. Der er tilmed cykelsti til de to byer samt stisystem hele vejen til Aalborg. Det fredelige bysamfund er kendt for sin årlige kunstfestival ved galleriet og sine attraktive hestefaciliteter med blandt andet Helgstrand Dressage. Endelig er der gode busforbindelser mod Dronninglund og Frederikshavn.

Alt i alt får I her et meget gedigent hus med charme og karakter lige ved naturen. Ring og lad os arrangere en fremvisning til jer.

Grindstedvej 44,
9310 Vodskov

Type Villa Boligareal 93 m2
Værelser
3
Pris 1.295.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.629 kr Udbetaling 65.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00701 Byggeår 1952 Energimærke F Plan 2 Kælder 93 m² Grund 738 m²

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
kd.gi1624179272lobth1624179272@td1624179272
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg