Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Carit Etlars Gade 6, st.,
9000 Aalborg

Andelsbolig 100 m2 4 rum

Mulighedsfyldt andelsbolig i Vejgaard nær Aalborg C

På Carit Etlars Gade 6 i Vejgaard kan I nu overtage nøglerne og blive de nye, lykkelige ejere af denne potentialefyldte andelsbolig på 100 m2, som I med fordel kan vælge at modernisere for et mere nutidigt udtryk.

I bosætter jer centralt med kort afstand til Aalborg C. I nærområdet møder I alt, hvad I skal bruge, for at få hverdagen til at gå op i en højere enhed med få hundrede meter til indkøb, offentlig transport og havnemiljøet.

Hjemmet fik isat nye døre og vinduer med energiruder i 2014 og befinder sig i stueetagen af en gulmalet byejendom, som indenfor de seneste par år har fået nyere, indvendige døre. Der hører et fælles vaskeri med, men I får samtidig et privat kælderrum, hvor der er forberedt til installation af egen vaskemaskine. Sidst, men ikke mindst, er der mange solrige timer i vente i det pragtfulde gårdmiljø, hvor der ligeledes er fælles cykelskur.

Selve lejligheden trænger visse steder til en kærlig opdatering, hvilket giver jer alletiders chance for at realisere boligdrømmene og sætte jeres eget personlige præg på indretning, materialevalg, stil og finish uden at gå på kompromis med jeres ønsker og behov.

På nuværende tidspunkt kan I se frem til en planløsning, der indeholder en entré med adgang til et lille, disponibelt rum til opbevaring samt det store badeværelse med bruseniche. Videre finder I et soveværelse samt en hyggelig stue. Det ældre køkken fremstår funktionelt og er i åben forbindelse til spisestuen, hvorfra en buet døråbning markerer overgangen til endnu en lys stue, der kan indrettes med bløde møbler til afslapning foran fjernsynet.

Kan I se mulighederne? Så kontakt os i dag for en fremvisning.

Carit Etlars Gade 6, st.,
9000 Aalborg

Type Andelsbolig Boligareal 100 m2
Værelser
4
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00195 Byggeår 1910 / 1990 Energimærke c Plan 1

Torben Kristensen

Partner & Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 89 / 72 100 128
kd.gi1594402110lobth1594402110@kt1594402110
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg