Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Annavej 10,
9280 Storvorde

Villa 153 m2 4 rum

Moderniseret villa med udsigt udover Limfjorden

Drømmen om et flot hjem bliver til virkelighed i Storvorde. Her venter jer nemlig moderne, rene linjer i denne villa i 2020, der er gennemgribende istandsat i 2020. Alle jeres ønsker til indretningen bliver også indfriet med åbent opholdsmiljø og separate afsnit til forældre og børn. Det hele toppes af en hyggelig have, mens trumfkortet selvfølgelig er udsigten over fjorden.

Ved ankomsten parkerer I bilen i carporten og cyklen eller barnevognen i skuret. Selve huset er opført i 1974 med en klassisk gulstensfacade, mens opdateringerne anno 2020 især træder frem via de sortrammede vinduer.

Indenfor bemærker I naturligvis også, at boligen er istandsat fra a-z. Det gælder både vandrørene og gulvvarmen, som I nyder godt af i hele stueetagen. Men I bliver også forkælet med gennemgående Troldtekt-lofter, velvalgte gulve og integrerede loftspots. Derudover bliver I omgivet af elegante, grebsfrie, hvide fronter, når I laver mad, mens den bedre halvdel tager plads på en barstol ved køkkenhalvøen, eller familiens alleryngste nemt har udsyn fra sin højstol.

Køkken-alrummet bliver kombineret med stuen som ét hjerterum, og når trætheden melder sig, rummer hjemmet samlet set fire værelser. Det ene udgør forældresuiten med ét af husets to badeværelser tilknyttet.

Stueetagen afsluttes af et viktualierum og det andet badeværelse, mens I finder et multirum, et disponibelt rum og et bryggers i den renoverede kælder.

Udenfor er der grund til afslapning – bogstaveligt talt, da den store matrikel byder på skønne terrassearealer med delvis overdækning. Børnene kan lege på plænen, og hækken omkranser jer uden at forhindre det smukke udsyn til vandet.

Området er kendetegnet af ro takket være beliggenheden på den lukkede vej. I hverdagen fører cykelstier direkte til skole og sportstilbud, indkøb når I også på cykel, og endelig tilbagelægger I afstanden til bus og daginstitution til fods.

Annavej 10,
9280 Storvorde

Type Villa Boligareal 153 m2
Værelser
4
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00755 Byggeår 1974 Energimærke C Kælder 66 m² Grund 1.037 m²

Henrik Hansen

Indehaver & Projektchef
40 99 90 09 / 72 100 128
kd.gi1638337141lobth1638337141@hh1638337141
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg