Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Hobrovej 361,
9200 Aalborg SV

Villa 76 m2 3 rum
Pris 1.795.000 kr

Moderniseret udsigtsvilla i Skalborg

Denne udsigtsvilla i Skalborg ligger velplaceret nær City Syd og med nem adgang til centrum, så I får en virkelig god beliggenhed i forhold til hverdagens gøremål. Tilmed har I Sofiendalsskolen og pasningstilbud få hundrede meter fra boligen.

I får dog meget mere end optimal logistik, for boligen har siden 2011 gennemgået flere renoveringer. Bl.a. blev der i 2019 sat nye vinduer med lydglas i overetagen, ligesom facaden også blev renoveret i 2019. Villaen har derfor et moderne udtryk samt en spændende indretning, der giver jer flere muligheder. Stueetagen har nemlig en åben grundplan, hvilket skaber et fantastisk opholdsmiljø, hvorfra særligt udsigten over hustage og åbne marker må bemærkes og ses som en stor bonus. Stuen er renoveret med nyt gulv og nye vægge, så her er simpelthen så flot, og oveni kan I træde direkte ud på terrassen med panoramavue. Køkkenet er indrettet med lyse elementer, som er toppet af en mørk bordplade, hvilket skaber en fin kontrast og bidrager til det tidløse udtryk.

Etagen fuldendes af et værelse og et badeværelse, mens I nedenunder har en kælder af høj standard med badeværelse, bryggers og tre disponible rum, der synes at have flere anvendelsesformål. Kælderen har i øvrigt egen indgang, hvor døren blev skiftet i 2018.

Garagen er rummelig, så her kan eventuelt indrettes et hobbyværksted, og så fik den nyt tag i 2020. Haven er lukket, så der er godt skærmet af, hvis I har hund eller mindre børn, mens trumfkortet er den hævede terrasse, der lader jer nyde udsigten i fulde drag.

Med adresse på Hobrovej bliver det næsten ikke nemmere at komme rundt i Aalborg, for I er nær Bilka, Storcentret og IKEA i den ene retning, mens I også har kort afstand til midtbyen og motorvejen. Der er flere grønne områder nær jer, og på cyklen når I Østerådalen på omtrent fem minutter, og det samme gælder Zoo.

Kontakt os for en fremvisning.

Hobrovej 361,
9200 Aalborg SV

Type Villa Boligareal 76 m2
Værelser
3
Pris 1.795.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.003 kr Udbetaling 90.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00417 Byggeår 1940 Energimærke e Plan 2 Kælder 76 m² Grund 409 m²

Klaus Bloksgaard

Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 84 / 72 300 242
kd.gi1597329952lobth1597329952@bk1597329952
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.







Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.






Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn






Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler





Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg