Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Thistedvej 81E, 1. th.,
9400 Nørresundby

Ejerlejlighed 100 m2 3 rum
Pris 1.598.000 kr

Moderniseret lejlighed med dejlig altan

Det tager ikke mange minutter at nå bussen, tage toget fra Lindholm Station eller klare indkøbene, når I flytter ind i denne flotte lejlighed. Helt konkret kendes adressen som Thistedvej 81E og hjemmet ligger på første sal. Planløsningen er god med et køkken og et badeværelse, en lys stue og to værelser. I kan derfor både flytte ind som par, familie eller bofæller. En altan følger også med i købet, og så er der både to kælderrum og gode parkeringsmuligheder. Velkommen til.

Adressen ligger centralt, og det mærker I også i hverdagen. Pendleren er eksempelvis heldig at kunne gå til offentlig transport, så I kan nemt og bekvemt nå hjertet af Aalborg. Daginstitution, skole og butikker er også placeret i nærheden af boligen.

Ejendommen er opført i 1952, men det er ikke til at opdage, når I kommer indenfor. Jeres lejlighed er nemlig blevet gennemgribende renoveret i 2016. Derfor ses gulvbelægningen som en rød tråd på tværs af rum og funktioner. Moderne linjer er til stede i køkkenet, hvor der er valgt grebsfrie, hvide fronter og en ovn i ergonomisk højde. Her er rigeligt plads til et spisebord, så samværet kan prioriteres.

Det samme kan siges om stuen, der imponerer med ekstra meget lys. Det skyldes, at stuen ligger i hjørnet af ejendommen, så der er vinduer mod både syd og vest.

Nu mangler I at se badeværelset, og endelig afrundes boligens indre af de to værelser. Dermed er tiden kommet til at nyde solen på altanen, som I har adgang til fra stuen. Foruden dette uderum er der også et fællesmiljø, hvor der er et legeområde til småfolk.

Kan I se det for jer? Kontakt os i dag.

Thistedvej 81E, 1. th.,
9400 Nørresundby

Type Ejerlejlighed Boligareal 100 m2
Værelser
3
Pris 1.598.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.176 kr Udbetaling 80.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00856 Byggeår 1952 / 1978 Energimærke D Plan 1

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegnTak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg