Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Blegdalsparken 31, 2. Tv.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 95 m2 3 rum
Pris 2.895.000 kr

Moderniseret lejlighed i roligt naturområde

Glæd jer til at tilbringe sommeren på jeres sydvendte altan, mens I vinker til ræven, der går aftentur, eller haren, som hopper rundt på det naturrige fællesareal. Alt dette bliver nemlig muligt, når I overtager nøglerne til denne indbydende lejlighed i Hasseris. Her får I to værelser, et køkken-alrum, en stue samt et badeværelse, og planløsningen egner sig derfor både til parret, den spirende familie eller bofællerne. Velkommen til Aalborg.

Beliggenheden er ikke til at stå for, når I midt i byen får udsigt til grønne områder. Alle hverdagens gøremål befinder sig inden for kort gåafstand, og heriblandt kan den velrenommerede Stolpedalsskolen nævnes. Også skoven er tæt på, og endeligt er Zoologisk Have altid et besøg værd.

Tilbage på adressen er det en gulstensejendom, der toner frem. Selve lejligheden ligger på anden sal, men derudover får I også et kælderrum til opbevaring og fælles vaskefaciliteter. Ejerforeningen er desuden veldrevet, og haveservice sørger for, at de grønne arealer er en fryd for øjet til hver en tid.

Når I træder indenfor, bliver I modtaget af en skøn atmosfære. Hele interiøret vidner om, at lejligheden har gennemgået en totalrenovering i 2012 for efterfølgende at blive flot vedligeholdt. Derfor er det også moderne linjer, der præger indretningen, hvor grebsfrie, hvide fronter i det lækre Designa-køkken skaber elegante rammer til madlavningen. Udtrykket fuldendes af den snehvide Corian-bordplade, og derudover skal I bemærke det pæne trægulv. Dette breder sig også i både værelserne, stuen og entréen.

Undtagelsen er badeværelset, som bliver prydet af lyse klinker med gulvvarme under. I genkender hurtigt Designa-møblementet og bordpladen, der skaber en rød tråd til køkkenet. Dertil hører fine badeforhold i den separate bruseniche med glasafkærmning, regnbruser og håndklædetørrer ved siden af.

Slutteligt bevæger I jer ud på altanen, hvor de varme dage kan nydes.

Blegdalsparken 31, 2. Tv.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 95 m2
Værelser
3
Pris 2.895.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.635 kr Udbetaling 145.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00644 Byggeår 1978 Energimærke D Plan 1

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
kd.gi1634363259lobth1634363259@td1634363259
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg