Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Teglvænget 13,
9280 Storvorde

Villa 117 m2 4 rum

Moderniseret etplansvilla på en lukket vej i Sejlflod

I et naturskønt kvarter for enden af en lukket vej i Sejlflod møder I denne indbydende etplansvilla, som nu kan danne ramme om jeres familieliv. De 117 veldisponerede kvadratmeter består af en stor stue, et pænt køkken, fire værelser, et bryggers, et gæstetoilet og et badeværelse fra 2022. Dertil kommer en fin udestue, og så kan I også glæde jer til haven med flere terrasser.

I bosætter jer i et roligt og meget børnevenligt kvarter, og hjemmet ligger lige ud til de gode stisystemer, som bringer jer trygt til flere af hverdagens gøremål, heriblandt skolen. Inden for en radius af to kilometer finder I både Tofthøjskolen, daginstitution, indkøb, idrætshal og busstoppested. Endelig tager det omtrent 20 minutter i bil til Aalborg, hvor I kan tage på shoppetur og spise en god frokost.

Villaen fra 1970 toner frem med en hvidmalet murstensfacade, og så får I både en garage og en carport med et skur for enden.

I den rummelige stue er der god plads til at indrette det bløde møblement og en spiseafdeling, hvor familien kan samles om hyggelige stunder. Herfra er der udgang til udestuen, som ligeledes udgør et dejligt opholdsrum med mange anvendelsesmuligheder. Det moderniserede køkken er nydeligt udført med hvide fronter og har godt med albuerum til at fremtrylle familiens livretter.

De fire værelser ligger side om side med adgang fra fordelingsgangen, og overfor er både gæstetoilettet og det flotte badeværelse med en muret bruseniche placeret. Til slut skal I se bryggerset, som er pænt og praktisk indrettet.

Haven bliver uden tvivl omdrejningspunktet for mange skønne timer i sommerhalvåret, og på den store græsplæne kan I let få plads til at indfri børnenes ønske om en trampolin. De to terrasser vender fordelagtigt mod sydøst og sydvest, så I kan nyde solen fra morgen til aften.

Teglvænget 13,
9280 Storvorde

Type Villa Boligareal 117 m2
Værelser
4
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-01019 Byggeår 1970 / 1997 Energimærke C Plan 1 Grund 712 m²

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegnTak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg