Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Bolettevej 35,
9280 Storvorde

Villa 211 m2 6 rum

Moderne villa med udsigt til Limfjorden

Er I på jagt efter en særdeles flot bolig, som er indrettet med fokus på kvalitet og smukke løsninger? Så se nærmere her. Vi befinder os på Bolettevej 35 i Storvorde, hvor I får alle hverdagens bekvemmeligheder tæt på, og samtidig er nærområdet naturskønt med en nyere mountainbike bane kun 100 meter fra adressen. Aalborg centrum ligger cirka 15 kilometer væk – så I har alle storbyens fornøjelser indenfor overskuelig rækkevidde.

Villaen er opført i 2007 i halvandet plan og breder sig over 211 kvadratmeter med 61 kvadratmeter kælder. Rundt om i boligen vil I bemærke de eksklusive vægge i skifer, flotte, cremefarvede 60×60 klinker på gulvet, samt en dekorativ betontrappe, som leder op til førstesalen. I 2020 har sælger desuden opdateret ejendommen med maling både indvendigt og udvendigt, nyt naturgasfyr, to nye kodedørlåse og flere nye hårde hvidevarer.

I køkken-alrummet imponerer den smukke kogeø udført med Corian-bordplade, og her kan I nyde dagens måltider med Limfjorden som kulisse. Fra alrummet er der udgang til en overdækket og ugeneret terrasse. Stuen på førstesalen har samme betagende vue samt en skøn tagterrasse på 43 kvm med kunstgræs og overdækket terrasse på 22 kvm.

I får fire gode værelser fordelt på de to etager, således at de er opdelt i en forældre- og børneafdeling. Forældresoveværelset har et lækkert walk-in-closet med indbyggede skabe og badeværelse en suite. Her ses flere designelementer af Phillipe Starck, ligesom den lækre dobbeltbruser har Damixa armaturer.
I børneafdelingen findes et lignende badeværelse, her får I dog et skønt badekar samt en bruser. Bryggerset er moderniseret i 2019 med skabsplads og et separat vaskerum. Til boligen hører også en dejlig carport samt to disponible rum.

Baghaven føles meget privat, og her får I et frodigt græsareal med små charmerende bede.

En helt fantastisk bolig, som skal ses – book en fremvisning!

Bolettevej 35,
9280 Storvorde

Type Villa Boligareal 211 m2
Værelser
6
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00595 Byggeår 2007 Energimærke b Plan 2 Kælder 61 m² Grund 964 m²

Henrik Hansen

Indehaver & Projektchef
40 99 90 09 / 72 100 128
kd.gi1620752052lobth1620752052@hh1620752052
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg