Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Notice: Undefined index: gallery in /home/C4047/web/htbolig.dk/public_html/feiwoeufsdjl/themes/hansenthoft/single-realty.php on line 15

Vivaldisvej 21,
9200 Aalborg SV

Villa 195 m2 7 rum

Moderne villa med pragtfuld udsigt

Velkommen indenfor i denne skønne fuldmuret villa fra 1999, som er blevet løbende renoveret for at give villaen et moderne og tidløst udtryk. Villaen ligger i rolige og dejlige omgivelser, med direkte stisystemer til skole og fritidsinteresser.

I bydes velkommen indenfor i en stor entré i forlængelse af et stort bryggers. Her finder i store indbyggede skabe og masser af plads til opbevaring. Dette leder jer videre ind i husets hjerte – det store køkkenalrum, med masser af plads til det store spisebord hvor der kan nydes mange gode og hyggelige stunder med venner og familie. Imellem køkkenalrummet og entreen er der det første af i alt 3 fulde badeværelser, hvoraf de to er nyistandsat i 2021, ligeså er der et dejligt værelse, hvor der er mulighed for etablering af kontor.

I forlængelse af køkkenalrummet mødes i af villaens stue, hvor et stort glasparti favner den fantastiske udsigt mod Aalborg og fjorden. Fra stuen er der adgang til en børneafdeling, hvor der er 2 store værelser og et lækkert badeværelse. Sidstnævnte børneafdeling er en tilbygning fra 2009.

På den anden side af stuen finder du villaens store soveværelse, hvor der et tilhørende badeværelse, med både separat bruseniche og stort badekar. Udenfor er der dejlig ugeneret have med flere dejlige kroge og en stor lukket syd-/vestvendt gård. Udover alt dette, er der også en super god fritliggende garage med masser af plads. Her er der også etableret elinstallation til elbil. I indkørslen er der plads til at parkere flere biler.

Frejlev er en rigtig god børneby i rivende udvikling. Byen er placeret ca. 10 km fra Aalborg C og blot små 4 km fra Aalborg City Syd, hvor alverdens indkøbsmuligheder befinder sig. Frejlev er omringet af dejlig natur i kuperet terræn og smukke enge. Desuden er der et kig til fjorden fra Frejlev, som giver en utrolig smuk udsigt fra byen. Frejlev har en god kommunal skole, hvor ca. 600 elever er fordelt på klassetrin fra 0 til 9 klasse. Der er både Rema 1000, 2 restauranter og flere erhvervsdrivende i Frejlev. Desuden byder Frejlev både på gymnastikforening og fodboldklubben RIF.

Vivaldisvej 21,
9200 Aalborg SV

Type Villa Boligareal 195 m2
Værelser
7
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00679 Byggeår 2000 / 2009 Energimærke C Plan 1 Grund 1.143 m²

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
kd.gi1638337196lobth1638337196@td1638337196
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg