Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Pærevangen 3,
9000 Aalborg

Villa 181 m2 6 rum
Pris 4.845.000 kr

Moderne villa med lækre detaljer i Hasseris

Nu kan du blive den nye ejer af denne pragtfulde villa, der med hele fem værelser og to badeværelser har alt, hvad en moderne familie skal bruge for at trives i hverdagen. Ejendommen ligger i Hasseris og her kan I glæde jer over en sublim beliggenhed nær Rotunden, som dermed også giver jer nærhed til alle dagligdagens gøremål.

Fra adressen er Gl. Hasseris Skole, daginstitution og indkøb placeret i en radius af 750 meter. Herudover tager det ikke lang tid på cyklen, før I står i centrum med flere butikker, spisesteder og kulturelle oplevelser.

Villaen er total istandsat og fremstår med et moderne udtryk med en kombination af murstensvægge, pudsede vægge og sorte døre og vinduer. Indvendigt matcher husets inventar husets stringente ydre og byder på et velindrettet boligareal fordelt på ét samlet plan.

Hjerterummet finder I i boligens ene ende, hvor køkken-alrum og stue i åben forbindelse hurtigt bliver hele familiens samlingssted. Her indbyder det stilrene, hvide køkken med køkkenø til hyggelige stunder, mens det store spisebord let kan placeres i direkte forlængelse, så I alle kan være sammen, uanset om I laver mad eller hjælper børnene med lektierne ved bordet. En markant murstensvæg i midten af rummet danner en naturlig opdeling af køkken og stue. Stuens store vinduespartier skaber et skønt lys gennem hele rummet.

I den modsatte ende finder I hjemmets soveafdeling med fem regulære, lyse rum og to badeværelser med glasafskærmet bruseniche, regnbruser og linjeafløb. Hertil hører også et veludnyttet bryggers med god plads til både vaskefaciliteter og opbevaring.

Får I lyst til at spise i det fri, åbner I blot terrassedørene op ud til den vestvendte stenterrasse. Her er der god plads til at nyde sommerens solrige aftener, mens den tilstødende græsplæne indbyder til leg og sjov hele året rundt.

Kort sagt: Et suverænt match til børnefamilien, der ønsker en pragtfuld villa.

Pærevangen 3,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 181 m2
Værelser
6
Pris 4.845.000 kr Ejerudgift pr.md. 3.344 kr Udbetaling 245.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00021 Byggeår 1967 / 1984 Energimærke c Plan 1 Grund 790 m²

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
kd.gi1586449918lobth1586449918@td1586449918
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg