Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Petersborgvej 53, st. th.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 59 m2 2 rum
Pris 1.650.000 kr

Moderne og velindrettet lejlighed i roligt kvarter

Lyst, lækkert og indbydende. Takket være en gennemgribende istandsættelse i 2014, kan du godt skrue forventningerne op, når denne lejlighed i Aalborg kombinerer moderne design med gennemtænkt funktionalitet. Glæd dig derfor til et åbent opholdsmiljø, et rummeligt badeværelse med plads til det hele og et dejligt værelse. Prikken over i’et er den solrige altan. Velkommen hjem.

Adressen bringer dig til et roligt villakvarter i Vejgaard. Bydelen rummer et væld af indkøbsmuligheder, der befinder sig i gåafstand. Søger du mod centrum, kan ruten tilbagelægges på cirka ti minutters cykeltur eller en halv times gang, hvis du er frisk på en længere gåtur. Du kan også vælge at tage bussen dertil. Snør desuden løbeskoene og begiv dig rundt ved havnefronten, Østre Anlæg, Sohngårdsholmsparken og Signalbakken.

Tilbage på matriklen toner ejendommen nydeligt frem, hvilket ikke mindst skyldes, at ydermuren er blevet pudset op og malet hvid i 2020. Ved siden af ligger et fælleshus med en skøn træterrasse, og det hele er til fri afbenyttelse. Holder du fødselsdag eller inviterer vennerne til grillhygge, har du dermed perfekte rammer til formålet, og kommer de i bil, kan de holde på din tilknyttede parkeringsplads.

I kan også bare opholde jer i din lejlighed. Stuens kombination med køkkenet skaber gode vilkår for samvær på tværs af madlavning, afslapning og aktiviteter, mens de grebsfrie fronter, Corian-bordpladen og lysindfaldet sikrer smuk æstetik. Herfra tilgår du værelset såvel som badeværelset, og bemærk den gode indretning i sidstnævnte. Foruden en separat bruseniche får du rum til både at vaske tøj og tørre det efterfølgende, mens gæster med helt små børn endda kan skabe sig en pusleplads.

Sidst, men ikke mindst, giver den vestvendte altan dig et solrigt og overdækket sted, som forlænger dine sommeraftener og udvisker grænsen mellem stuen og udearealet. Desuden får I et yderst veletableret og tørt kælderrum på ca. 7 kvadratmeter, med højt til loftet og god plads til ekstra opbevaring af både havemøbler, grill m.v. samt et stort fælles kælderrum med cykelparkering og toilet.

Petersborgvej 53, st. th.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 59 m2
Værelser
2
Pris 1.650.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.299 kr Udbetaling 85.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00626 Byggeår 1929 / 1988 Energimærke a2010

Henrik Hansen

Indehaver & Projektchef
40 99 90 09 / 72 100 128
kd.gi1618353505lobth1618353505@hh1618353505
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg