Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Herluf Trolles Gade 27, st. tv.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 66 m2 2 rum
Pris 1.945.000 kr

Moderne køkken, spa og walk-in-closet i Vestbyen

På denne adresse i Vestbyen får I ikke bare en fantastisk beliggenhed nær Vestre Bådehavn og Fjordparken, men også en lejlighed udover det sædvanlige med hele 126 etagemeter. Et lækkert køkken, spabad, walk-in-closet og bonusplads i underetagen er bare nogle af de højdepunkter, som I kan se frem til her. Læg dertil rå murstensvægge, fyrretræsgulve i stueplan samt gulvvarme i kælderen. Velkommen til.

I 2010 gennemgik lejligheden en større renovering, hvor vinduer, døre, elinstallationer og badeværelset blev skiftet, for bare at nævne nogle af højdepunkterne. Der er også foretaget forbedringer af ejendommen, som fik nyt tag og cykelskure i 2016.

Gå først en tur rundt i stuelejligheden, der er indrettet med et nydeligt køkken med lyse, stilrene elementer, så hjemmets kok får plads til remedierne og fortrinlige rammer om de kulinariske eventyr. Herfra finder I hurtigt til bords i stuen, hvor blottede mursten går igen, mens dagslyset strømmer ind gennem det brede vinduesparti. Etagen har også et toilet og et værelse med adgang til en hyggelig altan, der er perfekt til en afslappende stund med en god bog. Det er også herfra I kan tage trappen nedenunder, hvor en indbydende kælder toner frem. Her møder I to disponible rum af høj standard, et walk-in-closet og et moderne badeværelse med håndklædetørrer, loftspots, spa og vindue til udluftning.

Herluf Trolles Gade ligger super godt bare 300 meter fra Limfjorden, hvor I finder alt fra ishus til bademuligheder og grønne områder, der er perfekt til sommerens picnics. I kan også tage en tur til Egholm med smuk natur, der sænker tempoet. På samme tid er I nær dagligvarebutikker, takeaways og caféer, mens der blot er lidt over én kilometer til centrum, som hurtigt tilbagelægges til fods eller på cyklen.

Kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Herluf Trolles Gade 27, st. tv.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 66 m2
Værelser
2
Pris 1.945.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.714 kr Udbetaling 100.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00709 Byggeår 1939 Energimærke D Plan 2

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
kd.gi1634363376lobth1634363376@td1634363376
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg