Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Skrænten 26,
9280 Storvorde

Villa 210 m2 7 rum

Moderne familievilla med dobbeltgarage og solrig have

Moderne indretning, kig til Limfjorden og en børnevenlig beliggenhed er blot nogle af de forcer, som denne villa fra 2009 på en rolig stikvej i Storvorde tilbyder. I hverdagen samles I om middage, lektielæsning og brætspil i det flotte køkken-alrum, mens sommerens grillmiddage foregår på terrassen, og som bonus har boligen en stor integreret garage med gulvvarme under klinkegulvet.

I flytter til et dejligt kvarter, der allerede har tiltrukket mange børnefamilier, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Her er nemlig gode stisystemer, der fører til blandt andet skolen og Rema 1000, så det er let at hente forsyninger. Det tager heller ikke mere end et par minutter at gå til legepladsen, og ligeledes er der masser af spændende fritidsaktiviteter i Båndbyhallen, mens også nærmeste daginstitution kan nås til fods. Bilturen til Aalborg tager omtrent 20 minutter, og I kan cykle til Limfjorden eller pakke rygsækken med madpakker og sætte kursen mod skoven.

Fra både køkken-alrummet og stuen kan I kigge mod fjorden, hvilket bidrager til den helt særlige stemning i boligen, der tilbyder et væld af kvalitetsløsninger. Eksempelvis er her et lækkert Svane-køkken med granitbordplade, kogeø og hårde hvidevarer fra Siemens, gennemgående klinker og egetræsgulve samt loftspots i det meste af boligen.

Kvadratmeterne er fordelt over en forældresuite med eget badeværelse, hvor I finder et spakar, mens børnesektionen består af to værelser med et badeværelse mellem sig. Endelig er der endnu et værelse, der kan anvendes som kontor medmindre noget andet står øverst på listen. Kernen i huset er det imponerende køkken-alrum, der har adgang til en spisestue og en dagligstue, hvor velplacerede glaspartier forkæler rummene med masser af sollys.

Haven er også ganske speciel, da den er i to niveauer, så I får et ideelt areal til trampolin og boldspil. Her er to terrasser, der er orienteret således, at I kan nyde både morgen- og aftensol.

Skrænten 26,
9280 Storvorde

Type Villa Boligareal 210 m2
Værelser
7
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00525 Byggeår 2009 Energimærke b Plan 1 Grund 1.125 m²

Henrik Hansen

Indehaver & Projektchef
40 99 90 09 / 72 100 128
kd.gi1601484282lobth1601484282@hh1601484282
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg