Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
NY PRIS

Anneberghøj 8,
9000 Aalborg

Villa 240 m2 8 rum
Pris 5.995.000 kr

Mange kvadratmeter med masser af muligheder i Hasseris

På en hyggelig, blind vej først i Hasseris ligger den rummelige, velholdte villa fra 1934, der byder på spændende og attraktive muligheder. Drømmer I om at bo flere familier sammen, to generationer under samme tag eller er I en familie, der drømmer om en villa med god plads, så finder du svaret på Anneberghøj.

I får adresse i et attraktivt område i den oprindelige Hasseris Villaby nær Nordjyske Arena, Klostermarken og Aalborg Centrum, kun 10 minutters gang fra det hyggelige friluftsbad, den idylliske kridtgrav, Limfjordens smukke havnefront med promenaden, der leder jer helt ind til midtbyen og Kulturbroen, som fører til Nørresundby. Kort fra jer findes både skoler, pasningstilbud og flere gode indkøbsmuligheder.

Der er passet godt på ejendommen, som fik malet vinduer, skiftet gummifuger og sålbænke i 2019, mens den seneste modernisering var i 2020/2021, hvor der blev lagt gulv i en del af kælderen samt tilføjet ventilation og renoveret badeværelse på førstesal. I får også en fin udsigt flere steder i boligen, som ligeledes byder på massiv sildebensparket i eg både i en del af stueetagen og første sal, ligesom der er en god loftshøjde.

Kvadratmeterne fordeler sig således, at I får fem værelser, et badeværelse og et køkken i stueetagen. Førstesalen består af to værelser, hvor det ene værelse har udgang til en skøn tagterrasse. Heroppe er der udover køkkenfaciliteter, en dagligstue og en spisestue. Til sidst skal I se kælderen med fem disponible rum, et badeværelse, et bryggers og egen indgang.

Et andet plus er haven, der er anlagt med et anseeligt terrasseareal samt en nem græsplæne, der er ideel til børnenes leg. Ejendommen har derudover en garage med et tilknyttet disponibelt rum.

Kontakt os for en fremvisning.

Anneberghøj 8,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 240 m2
Værelser
8
Pris 5.995.000 kr Ejerudgift pr.md. 4.517 kr Udbetaling 300.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00685 Byggeår 1934 Energimærke E Plan 3 Kælder 120 m² Grund 416 m²

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
kd.gi1624178920lobth1624178920@td1624178920
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg