Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
NYHED

Almavej 10A,
9280 Storvorde

Villa 267 m2 7 rum
Pris 2.498.000 kr

Mange kvadratmeter, Limfjordsudsigt og en privat have i Storvorde

Denne rummelige villa i Storvorde er fuld af muligheder. Her er plads til både dine-, mine- og vores. Med en 2-værelses med eget køkken og bad, som kan lejes ud hvis I ikke har brug for den plads endnu. Og så har den byens bedste hjemmekontor med udsigt over Limfjorden. Villaen på Almavej 10A er nemlig klar til nye ejere, så nu kan I flytte til en lille by i kraftig vækst med under 20 minutters kørsel til Aalborg centrum. Velkommen til. Boligen ligger godt på en stille sidevej med flot udsigt over åbne marker og flotte solopgange over fjorden, hvor I også kan følge skibstrafikken ind til Aalborg. Nærområdet har stisystemer til skole, fritidsaktiviteter og indkøb, så det er let og trygt for børnene at færdes. Området er i rivende udvikling med det nye supersygehus i cykelafstand, nærliggende erhvervsområder og de øgede aktiviteter ved Østhavnen. Naturen, Lindenborg Å og cykelafstand til fjorden giver rige muligheder for herlige aktiviteter. Der er løbende foretaget opdateringer af boligen, som i 2020 fik forbedret den udvendige trappe, ligesom de fleste vinduer er skiftet løbende siden år 2000. Særligt udsigten er noget af det I må bemærke ved huset, der har god plads på 3 sider, og kun en direkte nabo på den fjerde side. Indendørs er der endnu flere højdepunkter med et rummeligt spisekøkken, som har videre forbindelse til to stuer en suite, hvoraf en har dør til den store terrasse. Etagen har også 3 værelser og 2 badeværelser, hvilket kommer den travle børnefamilie til gode. I får desuden adgang til en svalegang fra stueplan. Underetagen med egen indgang, badeværelse, to værelser, køkken ,vaskerum og et stort multirum giver jer et væld af muligheder. Haven i forskudte niveauer er fredelig og privat om sommeren, når I slapper af på den sydvestvendte terrasse, hvorfra I kan nyde de betagende solnedgange med et glas køligt hvidvin i hånden. Fortil er der en garage med ekstra opbevaringsplads.~

Almavej 10A,
9280 Storvorde

Type Villa Boligareal 267 m2
Værelser
7
Pris 2.498.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.753 kr Udbetaling 125.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00625 Byggeår 1974 Energimærke c Plan 2 Kælder 122 m² Grund 1.527 m²

Claus Bols Egested

Butikschef
40 80 80 89 / 72 100 128
kd.gi1618356923lobth1618356923@ec1618356923
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg