Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Folehavevej 10,
9000 Aalborg

Villa 192 m2 8 rum
Pris 5.998.000 kr

Mange kvadratmeter i efterspurgt bydel

Hvis I er faldet for Hasseris, som en dejlig ramme om børnenes opvækst og jeres hverdag, så har vi en fin villa med mange kvadratmeter og masser af muligheder klar til jer. Boligen har en fordelagtig grundplan med badeværelse på alle etager, og så er der køkken-alrum, to stuer en suite, en udestue og en afdeling med fire værelser, hvoraf ét er i to sektioner. Fra terrassen får I kig til Aalborgtårnet.

Hasseris er et efterspurgt område, og det er ikke svært at forstå, hvorfor mange forelsker sig i bydelen. I bor kort fra Kridtgraven, der er oplagt til løberuten, og på samme vis har I butikkerne ved Hasseris Bymidte nærved. Der er også gode skoler i området og gymnasiet, mens turen til Aalborg centrum let klares på cyklen eller med bussen.

Jeres nye hjem er en klassisk rødstens murermestervilla med fjernvarme og gode lysindfald takket være de velplacerede vinduer, hvoraf enkelte er skiftet i 2022. I bliver budt velkommen i en nydelig hall, som leder jer videre til køkken-alrummet, der bliver et dejligt sted at samles, når I laver mad. Endda er alrummet forbundet med terrassen. Med to stuer en suite og udestuen får I plads til at samle hele familien, når I fejrer fødselsdag, og endelig har etagen et badeværelse.

Går I på første sal er der fire værelser klar til store og små, og ligeledes er der heroppe et badeværelse, som både har brus og et kar, der helt sikkert bliver et hit hos de yngste. Mangler I plads, så ret blikket mod kælderen, hvor der er virkelig fine kvadratmeter.

Haven er lukket og ugeneret, og udsigten fra terrassen med markise fra 2020 skal I glæde jer til. Terrassen i øvrigt hævet med trappe ned til haven, hvor der er flere solkroge og plads til børnenes leg.

Folehavevej 10,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 192 m2
Værelser
8
Pris 5.998.000 kr Ejerudgift pr.md. 5.491 kr Udbetaling 300.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00934 Byggeår 1954 / 1986 Energimærke C Plan 3 Kælder 147 m² Grund 720 m²

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegnTak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg