Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Omegavej 87,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 64 m2 3 rum

Lyst og velholdt enderækkehus i Gl. Hasseris

Dette fine enderækkehus i Gl. Hasseris præsenterer sig med flere eftertragtede kvaliteter. Først og fremmest er beliggenheden fordelagtig i forhold til hverdagens praktiske gøremål, men boligen er tilsvarende veldisponeret i både dens nydelige udtryk og dens planløsning, der sikrer den fulde udnyttelse af pladsen.

Rækkehusets gode beliggenhed betyder, at der hverken er langt til skole, pasningstilbud eller indkøb. Gl. Hasseris Skole og den nærmeste dagligvareforretning befinder sig omtrent halvanden kilometer fra hoveddøren, mens pasningstilbud til de mindste blot er få hundrede meter væk.

Ligeledes finder I flotte, rekreative arealer i nærheden. Kridtgraven er et naturområde med blandt andet et rigt dyre- og planteliv, og til fjorden er afstanden heller ikke mere end en kort cykeltur. Til Aalborgs absolutte centrum med et bredt udvalg af specialbutikker er distancen i omegnen af fem kilometer.

Fra facaden fremstår boligen med gule murstensmure, og det mørke Decra-tag er lagt så sent som i 2019. Inden for udfolder husets 64 kvadratmeter sig fra entréen, hvor I ligeledes kan tilgå et pænt badeværelse fra 2014. Det er udført med kvadratiske, hvide klinker og en separat bruseniche i glas – vaskefaciliteterne kan tilsluttes her.

Det centrale opholdsmiljø består af henholdsvis køkken og stue. Køkkenet er ligesom badeværelset fra 2014 og toner frem i en vinkelopstilling, hvilket giver rigelig arbejdsrum til kokken. Fronterne er lyse, og bordpladen er sort.

Selve stuen prydes af et stort glasparti, der på elegant vis lader et rigt og behageligt lysindfald strømme ind i rummet. Gulvene er fra ligeledes fra 2014 og er med til at give en dejlig, rolig atmosfære.

Fra stuen er der adgang til to regulære værelser og til ejendommens hyggelige have. Her har I dels en mindre græsplæne og en dejlig stenterrasse – da haven er omkranset af høje buske, kan I færdes her ganske ugeneret.

Kontakt os for en fremvisning.

Omegavej 87,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 64 m2
Værelser
3
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00266 Byggeår 1992 Energimærke d Plan 1

Karsten Bartholomæussen

Ejendomsmægler, MDE
40 80 89 41 / 72 100 128
kd.gi1580167103lobth1580167103@bak1580167103
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg