Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Kuhlausvej 12,
9200 Aalborg SV

Villa 91 m2 4 rum
Pris 1.995.000 kr

Lys, velindrettet villa med kælder i Sofiendalkvarteret

I det populære og børnevenlige Sofiendalkvarter i Aalborg møder I denne lyse og velindrettede villa med en yderst anvendelig kælder på 91 m2. Husets indretning byder på tre gode værelser, indbydende opholdsrum og en stor have med terrasseområde.

Beliggenheden er helt ideel for børnefamilien kun få minutters gang fra Sofiendal Skole. Det samme er tilfældet med både daginstitution og indkøb, mens Mulighedernes Park og Østeraadalen er perfekte til at spadsere med barnevognen eller til en rask løbetur. Ligeledes er der ikke lang til det pulserende byliv i Aalborg centrum.

Den rødstensmurede ejendom fik i 2015 nye kloakker og separatkloakeret. Samme år blev forhaven nyanlagt, mens køkkenet blev udskiftet i 2014. Til boligen hører desuden en garage.

Stuen bliver uden tvivl ét af husets hjerterum med plads til hygge og afslapning i sofaens bløde puder samt et aflangt spisebord til velsmagende middagsretter. De brede vinduespartier sikrer ydermere et herligt lysindfald, der sammen med de lysere trægulve bidrager til rummets luftige atmosfære. Fra stuen er der endvidere udgang til terrassen.

Vinkelkøkkenet præsenterer sig pænt med hvide overskabe og trælignende fronter på underskabene og skufferne. I den ene ende af køkkenet er der mulighed for at have en spisesektion til travle morgenstunder. Stueplan byder også på tre værelser og et fint badeværelse med badekar og gulvvarme.

Nede i den højtliggende kælder er der en større entré, et vaskerum og tre disponible rum med forskellige anvendelsesmuligheder.

Er I interesserede i at vide mere? Så tøv ikke med at kontakte os! Vi står altid klar med en fremvisning.

Kuhlausvej 12,
9200 Aalborg SV

Type Villa Boligareal 91 m2
Værelser
4
Pris 1.995.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.431 kr Udbetaling 100.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Sagsnummer 52-00109 Byggeår 1954 Energimærke d Plan 2 Kælder 91 m² Grund 768 m²

Henrik Hansen

Indehaver & Projektchef
40 99 90 09 / 72 100 128
kd.gi1569202253lobth1569202253@hh1569202253
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg