Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Revlingbakken 33, 1. 210.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 66 m2 2 rum
Pris 895.000 kr

Lys og velindrettet toværelses lejlighed med elevator og stor altan

I et stille område i det sydlige Aalborg ligger denne dejlige 2V’er, som fremstår i flot stand. Både parret og singlen kan finde sig godt til rette her, hvor hverdagens fornødenheder er at finde inden for kort afstand. Udover en god indretning byder boligen på en stor altan og en skøn udsigt.

Hverdagen bliver let at få til at hænge sammen med bopæl på Revlingbakken 33, da indkøb af dagligvarer kan klares i den lokale Spar, der ligger i kort gåafstand. Når hverdagen skal have lidt ekstra, er det nemt at gøre brug af de mange specialbutikker og spisesteder, der findes i det centrale Aalborg. Og det er også let at komme dertil. Der er kun tre kilometer, så hvis du foretrækker cyklen, kan turen klares på ti minutter, mens der ligeledes er gode muligheder med offentlig transport – som der er rigeligt af. Bussen stopper nemlig blot 100 meter fra gadedøren

Når du låser hoveddøren op, træder du ind i en rummelig entré, hvor der uden problemer er plads til knagerække og skohylde. Fra entréen er der både adgang til et badeværelse med separat brus samt til det store opholdsmiljø.

Her er køkkenet i åbent rumforløb med den lyse stue som har store vinduespartier hvorfra lyser strømmer indad. Boligen fuldendes af et stort soveværelse. Både stuen og soveværelset har udgang til den store altan, der strækker sig flere meter både syd og vest om bygningen.

Kort sagt er dette en velholdt 2V’er med dejlig udsigt og en god beliggenhed.

Lyder alt dette som noget for dig? Ring til Hansen & Thoft i dag og bestil tid til en fremvisning.

Revlingbakken 33, 1. 210.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 66 m2
Værelser
2
Pris 895.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.591 kr Udbetaling 45.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00819 Byggeår 1972 Energimærke D Plan 1

Caspar Byrial Stougaard

Partner
40 80 80 86 / 72 300 242
cb@htbolig.dk
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg