Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Grundtvigsvej 14,
9000 Aalborg

Villa 155 m2 5 rum

Lys og velholdt etplansvilla med skøn beliggenhed i Vejgaard

Denne lyse etplansvilla har mange kvaliteter, som i den grad taler til familielivet – her er tre værelser og to badeværelser, en dejlig, lukket have og en bekvem beliggenhed tæt på alt, hvad I får behov for i hverdagen.

I kommer til at bo i et hyggeligt og trygt kvarter med både skole, daginstitution og indkøb inden for en radius af mindre end 700 meter. På cyklen når I hurtigt til midten af Vejgaard, og I skal ikke meget længere før I når Aalborg Centrum, der byder på et væld af kulturelle tilbud, restauranter og specialbutikker. Endelig er der nem tilgang til motorvej E45.

Villaen præsenterer sig med et velholdt udtryk og en stilrent fremtoning. Indkørslen mod garagen er brostensbelagt, mens I på den modsatte side af forhaven finder en flisesti til hoveddøren. Herfra bydes I velkommen i entréen, men I kan også gå direkte ind i bryggerset, der fører jer mod en fordelingsgang med indbygget skabsplads.

Skabsplads er der ligeledes i det oplagte soveværelse, som også har indgang til eget badeværelse med mørkeblå klinker og badekar. Det har desuden gulvvarme, ligesom det andet badeværelse, der udfolder sig med olivengrønne farver og bruseniche. Endelig er her et gæstetoilet, mens de to resterende værelser giver muligheder for enten børneværelser, kontor eller hobbyrum.

I finder videre en skøn stue med flettet parketgulv og gulv-til-loft-vinduer, der gavmildt trækker dagslyset ind. Stuen forbindes åbent med en spisetue, der helt ideelt ligger sig lige op ad det lækre køkken. Fra stuen kan I tilgå en pragtfuld træterrasse, der hyggeligt indrammes af halvmure. Her kan I nyde solens stråler det meste af dagen, mens resten af haven inviterer til børneleg og boldspil.

Ring for en fremvisning.

Grundtvigsvej 14,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 155 m2
Værelser
5
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00200 Byggeår 1969 Energimærke c Grund 811 m²

Torben Kristensen

Partner & Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 89 / 72 100 128
tk@htbolig.dk
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg