Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Parkvej 6, 1. TV.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 66 m2 2 rum
Pris 1.150.000 kr

Lys og rummelig 2V’er i Aalborg

På Parkvej 6 i Aalborg findes denne pæne toværelseslejlighed, som passer perfekt til singlen eller parret. Boligen er placeret på første sal i en klassisk rødstensejendom fra 1937, og inden døre venter dig lyse rammer og en rummelig atmosfære, som skal opleves.

Køkkenet tager sig ganske velholdt ud med hvide fronter, og der er tilmed granitfliser langs bordpladen, som også består af granit. Hjemmekokken kan ligeledes se frem til gængse hårde hvidevarer, herunder en opvaskemaskine og en el-ovn med gasblus. Herefter fortsætter rundturen til den skønne stue med både stuk og loftroset samt store vinduespartier, der sikrer et dejligt lysindfald, som harmonerer smukt med gulvet. Grundet stuens størrelse får du nemt arrangeret dig med et hyggeligt spisebord og en komfortabel sofa, så venner og familie kan komme på besøg i weekenden. Soveværelset fremstår også i rigtig god stand, og gulvet er desuden det samme som i stuen. Ydermere prydes værelset af højskabe, så du behøver ikke bekymre dig om pladsmangel til garderoben. Afslutningsvis støder du på et fint flisebadeværelse med gulvvarme.

Der er tilknyttet et lille kælderrum til lejligheden, og i den fælles vaskekælder får du glæde af din helt egen vaskemaskine og tørretumbler. Desuden er her en fælles, flisebelagt baggård, der blandt andet fik ny belægning i 2019.

Du kommer til at bo på en rolig vej med gåafstand til flere busforbindelser, indkøbsmuligheder og rekreative, grønne områder, mens afstanden til Aalborg Station og centrum hurtigt kan tilbagelægges på cykel eller en rask gåtur. Derudover er du blot få minutters gang fra Zoologisk Have. Kort sagt får du en fremragende beliggenhed tæt på hverdagens fornødenheder.

Lyder denne lejlighed som noget for dig? Kontakt os i dag for en fremvisning.

Parkvej 6, 1. TV.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 66 m2
Værelser
2
Pris 1.150.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.592 kr Udbetaling 60.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00319 Byggeår 1937 / 1986 Energimærke c Plan 1

Torben Kristensen

Partner & Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 89 / 72 100 128
kd.gi1586449654lobth1586449654@kt1586449654
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg