Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Esbjergparken 88,
9220 Aalborg Øst

Villa 140 m2 5 rum

Lys og lækker villa med skønt udemiljø nær Gigantium

Glæd jer til at grille i den store have, nyde en kop kaffe i orangeriet eller hive kogebogen frem og trylle i det pæne køkken, som er opsat i den veldisponerede etplansvilla i Esbjergparken 88. Boligen er klar til nye ejere, der får masser af fordele med stisystem til skolen og AAU samt korte afstande til sportsaktiviteter i Gigantium, indkøb og offentlig transport.

I overtager en bolig, som man har gjort en hel del ud af at opdatere gennem de senere år. Fra 2018 og frem er der blandt andet foretaget renoveringer af badeværelset, gæstetoilettet og lagt nyt tag, samt udskiftet fuger. Dette er blot nogle af højdepunkterne i den lækre bolig, der fremstår lys og indbydende.

Køkkenet med træbordplade tilbyder masser af opbevaringsplads, mens den tilstødende vinkelstue samler jer om Netflix og gode middage. I 2020 væltede man en væg mellem køkken og stue for at åbne mere op. I bryggerset er der prioriteret skabe til ekstra opmagasinering, og i den modsatte ende af huset finder I værelsesafdelingen. Her er der fire værelser, et badeværelse med brus, Troldtektloft og loftspots samt et gæstetoilet.

Sommerdagene tilbringes på den afskærmede terrasse i den lukkede have, hvor orangeriet er ideelt til hyggelige stunder, når sommerregnen trommer på taget. Der er også foretaget forbedringer på huset udvendigt med nye fuger og HardiePlank-beklædning flere steder i 2019. I den store indkørsel fortil er der plads til tre biler.

Huset ligger for enden af en blind vej i det skønneste villakvarter med masser af legekammerater til børnene, og nær jer har I alle hverdagsbehov, som I kan gå eller cykle til. Skal I ind til centrum er det oplagt at tage bussen 400 meter fra ejendommen, eller træde i pedalerne de omtrent ti minutter det tager at nå Nytorv. Skal løbeskoene luftes, kan det foregå i Sohngårdsholmparken

Esbjergparken 88,
9220 Aalborg Øst

Type Villa Boligareal 140 m2
Værelser
5
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00610 Byggeår 1975 Energimærke d Plan 1 Grund 904 m²

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
kd.gi1618356243lobth1618356243@td1618356243
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg