Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Kildevældet 9, 3. 3.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 97 m2 3 rum

Lys og lækker lejlighed med stor sydvendt altan på Eternitten

Nu har vi fornøjelsen af at byde velkommen indenfor i denne indbydende ejerlejlighed på Eternitten i det sydlige Aalborg, hvor I kan nyde tilværelsen i skønne og fredelige rammer. Boligen fremstår med store, lyse rum og en moderne indretning, og I kan se frem til et lækkert opholdsrum med stue og køkken, to værelser og et flot badeværelse. Som prikken over i’et får I en sydvendt altan med udsigt til Vandbakken.

I flytter ind i et roligt og lukket kvarter uden gennemkørende trafik, hvor I er omgivet af grønne arealer, heriblandt Vandbakken. Der er ligeledes gåafstand til flere indkøbsmuligheder, mens der i en radius af cirka én kilometer også både er busstoppested, skole og daginstitution. Endelig er der kort cykelafstand til Aalborg Station og centrum med et væld af fristelser i form af butikker, spisesteder og kulturtilbud.

Lejligheden befinder sig på tredje sal i den moderne ejendom, som stod færdig i 2017. Her bliver I en del af en velfungerende ejerforening, og så får I også egen parkeringsplads samt et kælderrum.

Indenfor begynder rundturen i det fantastiske opholdsrum, hvor sollyset strømmer ind hele dagen gennem de høje vinduespartier og døren ud til altanen. De pæne træparketgulve skaber en varm og hyggelig stemning i rummet, som nemt lader sig indrette med både en sofasektion og en spiseafdeling nær det flotte køkken med hvide elementer fra Svane. Samme type elementer går desuden igen i de indbyggede skabe på værelserne og inventaret på badeværelset. De to værelser har begge en fin størrelse, og så er badeværelset med gulvvarme godt udnyttet med en glasafskærmet bruseniche og rum til en vaskesøjle.

I sommerhalvåret vil omdrejningspunktet for samvær og hygge uden tvivl blive på den dejlige altan med god plads til et havemøbelsæt og krukker med blomster eller friske krydderurter.

Kildevældet 9, 3. 3.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 97 m2
Værelser
3
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00803 Byggeår 2017 Energimærke A2015 Plan 1

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
kd.gi1653752883lobth1653752883@td1653752883
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg