Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Islandsgade 9, 2. tv.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 82 m2 3 rum
Pris 1.798.000 kr

Lys og lækker 3V’er med charmerende detaljer i Øgadekvarteret

I det attraktive Øgadekvarter i Aalborg nær Østre Anlæg ligger denne flotte ejerlejlighed, hvor jeres nye boligkapitel nu kan begynde. Her får I et velindrettet hjem med nye vinduer, højt til loftet og pudsede vægge i de fleste rum. Planløsningen er også god, og I kan se frem til to sammenhængende stuer, et pænt køkken, et rummeligt soveværelse og et badeværelse med separat brus. Glæd jer også til den skønne, fælles baggård.

I flytter ind i det hyggelige Øgadekvarter med caféer og kort vej til Østre Anlæg, hvor fritiden kan nydes i de grønne omgivelser. Der er heller ikke langt til hverdagens nødvendigheder, og til fods når I nemt indkøb og busstoppested, mens cyklen hurtigt bringer jer til banegården og centrums rige udvalg af shopping, spisesteder og kulturelle tilbud.

Lejligheden befinder sig på anden sal i en pæn og velholdt ejendom fra 1926, og her bliver I en del af en yderst velfungerende og sund ejerforening. I 2022 bliver der installeret elladestandere til biler.

Fra entréen ankommer I til de to stuer med fine plankegulve, stuklofter og et dejligt lysindfald gennem de hvidsprossede vinduer mod sydvest. Her får I frie hænder til at indrette en hyggelig sofasektion og en spiseafdeling med et langbord. Køkkenet er nydeligt udført med hvide fronter, gaskogezone og en indbygget ovn i en behagelig arbejdshøjde, så I nemt kan udfolde de gastronomiske evner. Soveværelset er stort og forsynet med et indbygget skab langs den ene væg, og til slut skal I se badeværelset med hvidt inventar, grå klinker og ikke mindst en separat bruseniche.

Om sommeren kan I benytte jer af den fælles baggård med grønne arealer og bordbænkesæt, så den medbragte mad kan spises i det fri.

Islandsgade 9, 2. tv.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 82 m2
Værelser
3
Pris 1.798.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.754 kr Udbetaling 90.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00847 Byggeår 1926 Energimærke D Plan 1

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg