Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
NYHED

Schleppegrellsgade 80, 3. TH.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 70 m2 3 rum
Pris 1.698.000 kr

Lys og indbydende 3Ver i Vestbyen

Velkommen til denne lejlighed, hvor kvadratmeterne er veludnyttede med skabsløsninger, mens de tre værelser har pæne størrelser, således at de kan indrettes efter netop jeres behov. Dertil kommer et lækkert Svane-køkken fra 2019, og I får en altan. Prikken over i’et er naturligvis den skønne beliggenhed i Aalborg.

Med sin placering i Vestbyen, som er en af Aalborgs meget attraktive områder, kommer I tæt på det maritime miljø ved lystbådehavnen og friluftsbadet, de grønne arealer ved Fjordmarken samt Haraldslund svømmehal, mens centrums mange tilbud med caféer og butikker ligeledes er i gåafstand. Også hverdagens behov såsom Vesterkærets Skole, daginstitution og indkøb nås til fods.

Ejendommen er velholdt og i årene 2014-2015 blev der hulmursisoleret og udskiftet vinduer samt tag. Det er muligt at leje en garage, og I får desuden adgang til et fælles vaskeri, et lille værksted og jeres eget depotrum.

Svane-køkkenet blev isat i 2019 og er holdt i et tidløst design med grebsløse overskabe og hvide elementer, der er toppet med en lys bordplade med en induktionskogezone fra Siemens. Ovnen er også fra Siemens, mens opvaskemaskinen er fra AEG. De tilstødende stuer prydes af de originale fyrretræsgulve, og rummene kan indrettes til en spisestue og en sofastue. I den ene stue strømmer lyset ind fra de vestvendte vinduer og den franske altan, mens den anden har adgang til et værelse med en altan tilknyttet. Lejligheden fuldendes af et badeværelse.

Ude venter jer en hyggelig altan med plads til et lille cafésæt, og orienteringen mod øst sørger for en dejlig morgensol.

Kan I se jer selv i denne indbydende lejlighed i Vestbyen? Ring og hør mere allerede i dag.

Schleppegrellsgade 80, 3. TH.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 70 m2
Værelser
3
Pris 1.698.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.477 kr Udbetaling 85.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00454 Byggeår 1942 Energimærke c Plan 1

Torben Kristensen

Partner & Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 89 / 72 100 128
tk@htbolig.dk
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg