Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Poul Paghs Gade 29, ST. TH.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 56 m2 2 rum

Lys og indbydende 2V’er i Aalborgs attraktive vestby

På Poul Paghs Gade 29 i Aalborgs attraktive vestby er denne lyse lejlighed netop blevet sat til salg, og her venter et vidunderligt hjem for dig, der søger en fleksibel hverdag tæt på lidt af det hele. Lejligheden ligger blandt andet i gåafstand fra supermarkeder, Haraldslund og Universitetet, men du har heller ikke langt til gågadens mange butikker eller den hyggelige havnefront, hvor du både finder parkarealer, caféliv og havnebad. Du bor desuden tæt på togstation og bybusser, så det er let at komme til og fra Aalborgs resterende aktiviteter.

Lejligheden ligger i en flot murstensejendom fra 1910. Bygningen er løbende blevet renoveret og har blandt andet fået nye fordøre i 2014 og nye vinduer i 2009. Ejendommen byder både på adgang til fælles vaskerum og cykelskur samt en fælles baggård, hvor godt vejr kan kombineres med frokost i det fri. Ejendommen hører desuden til en velfungerende ejerforening.

Denne hævede stuelejlighed råder over 56 lyse og velindrettede kvadratmeter. Fra entréen har du både adgang til køkken og badeværelse, som begge udnytter deres plads til fulde. Køkkenet er holdt i lyse elementer, alt imens badeværelset er udstyret med seperat bruseniche, så du undgår de klassiske, trange storbybadeforhold. Men du kan også træde direkte ind i den skønne stue, som takket være de hvidmalede trælofter og store vinduesparti byder på en let atmosfære. Fra stuen fører lejlighedens sidste dør dig ind i det rolige soveværelse, som giver godt med opbevaringsplads i de faste skabe.

Lejligheden passer med andre ord perfekt både til yndre og ældre beboere, der søger et overskueligt hjem midt i Aalborg.

Poul Paghs Gade 29, ST. TH.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 56 m2
Værelser
2
Få en gratis salgsvurdering
Del
Sagsnummer 51-00098 Byggeår 1910 / 1988 Energimærke c Plan 1

Caspar Byrial Stougaard

Partner
40 80 80 86 / 72 300 242
kd.gi1560787839lobth1560787839@bc1560787839
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg