Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Video

Hyldebærvej 2,
9000 Aalborg

Villa 153 m2 5 rum
Pris 4.495.000 kr

Lys familievilla fra 2005 med god beliggenhed i Hasseris

På en lukket villavej med mange familier og flinke naboer i Hasseris bliver I mødt af denne fuldmurede etplansvilla fra 2005. Foruden en utrolig god beliggenhed får I en velindrettet planløsning med to særskilte værelsesafdelinger, et skønt opholdsmiljø og en ugeneret have, hvor solen skinner dagen lang.

I bosætter jer i et utroligt børnevenligt område med masser af legekammerater og uden gennemkørende trafik. Hverdagen kommer til at glide nemt på Hyldebærvej 2, hvorfra Gl. Hasseris Skole og daginstitution er indenfor 600 meter. Derudover når I hurtigt Mølleparken, fjorden og Hasseris Bymidte, og som en ekstra bonus er det hyggelige areal ved Kridtgraven kun 400 meter fra hoveddøren. Her kan I dyppe tæerne i vandet og nyde sommeren på de grønne områder.

Ejendommen fremstår pæn og velholdt med mahogni-vinduer, som er olieret i 2020 – samme år er tagrenderne delvist udskiftet. Indenfor er der gulvvarme overalt samt loft til kip flere steder.

Især det indbydende opholdsmiljø er værd at fremhæve. Takket være loftshøjden og de store vinduespartier bliver der skabt et pragtfuldt rum, hvor HTH-køkkenet og stuen flyder sammen og giver plads til at mødes på tværs af aktiviteter. Om sommeren forlænges rummet endda via dobbeltdøren ud til terrassen.

Hjemmets fire værelser og to badeværelser er placeret i hver sin ende af boligen, og på tre af værelserne er der lagt nye trægulve i 2020. Det ene soveværelse er oplagt til forældrene – her åbner en dør ud til en herlig morgenterrasse, og på det tilstødende badeværelse er der både bruseniche og et hjørnebadekar.

Afslutningsvis er der et bryggers, en dobbelt carport samt et redskabsrum, og i den lukkede have kan I følge solens bane fra tidlig formiddag til solnedgang på de to terrasser.

Ring og hør nærmere.

Hyldebærvej 2,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 153 m2
Værelser
5
Pris 4.495.000 kr Ejerudgift pr.md. 3.253 kr Udbetaling 225.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00522 Byggeår 2005 Energimærke c Plan 1 Grund 642 m²

Klaus Bloksgaard

Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 84 / 72 300 242
kd.gi1593832232lobth1593832232@bk1593832232
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg