Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Revlingbakken 103, st. tv.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 50 m2 2 rum
Pris 1.195.000 kr

Lys 2V’er med terrasse på eftertragtet beliggenhed i Aalborg

På en eftertragtet adresse i Aalborg ligger denne lyse toværelses lejlighed med terrasse i stueetagen. Boligen har en central beliggenhed med kort afstand til Aalborg City, og området er nok et af de mest populære blandt unge mennesker, der flytter til byen.

Fra bopælen er der ikke langt til flere uddannelsesinstitutioner og masser af grønne områder, hvor du får rig mulighed for at gå ture, cykle eller mødes med vennerne. Der er nem adgang til offentlig transport, hvoraf en af mulighederne er indenfor 50 m fra hoveddøren, og skal du handle ind, ligger det nærmeste supermarked små 500 meter fra hoveddøren. Ydermere er der ikke langt til Aalborg Zoo, hvis du mangler en hyggelig søndagsbeskæftigelse.

Indenfor vil du møde en lys og indbydende lejlighed, der har en passende størrelse med veludnyttede kvadratmeter. Du træder ind i entréen, hvor du på din venstre hånd træder ind i et lyst badeværelse med bruseniche og vaskemaskine og tørretumbler. Går du i stedet lige ud i entréen, går du ind i det skønne opholdsmiljø med stue og køkken i hver sin ende af rummet. Med denne indretning kan du have et spisebord nær køkkenet, mens den blødere sofa kan placeres foran de brede vinduespartier. I stuen og køkkenet er der et nyere massivt trægulv.

I det pæne, hvide vinkelkøkken med en massiv træbordplade er der fine betingelser for at kokkerere, når du byder familie og venner på middag. Køkkenet har også flere skuffer og skabe til alt køkkengrejet samt en ovn i en funktionel arbejdshøjde.

Som det sidste gemmer lejligheden på et soveværelse, som du tilgår fra stuen af via en skydedør. I soveværelset er der monteret et fast skab, med skydelåger af sort glas.

Når solen skinner, vil du sætte stor pris på den nyere dejlige flisebelagte terrasse på 22,5 kvm. der er omkranset af stakit, hvor du kan sidde slappe af og invitere til hyggelige grillstunder. Den syd- vestvendte terrassen er delvist overdækket, så man trods aftenduggen sagtens kan nyde udsigten til det frie grønne areal.

Kontakt os for en fremvisning.

Revlingbakken 103, st. tv.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 50 m2
Værelser
2
Pris 1.195.000 kr Ejerudgift pr.md. 1.373 kr Udbetaling 60.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00011 Byggeår 1972 Energimærke D Plan 1

Irene Hviid

Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 80 80 87 / 72 300 242
kd.gi1634364516lobth1634364516@hi1634364516
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg