Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Lillevordevej 12,
9280 Storvorde

Villa 154 m2 5 rum

Landidyl nær Aalborg

Vil I bo landligt, men tæt på Aalborg, så mød jeres boligdrøm, som ligger super idyllisk i et naturskønt område med bybus lige til døren og skolebus til Gudumholm Skole. I bor midt mellem Aalborgs mange forstæder herunder Gistrup, Klarup, Storvorde og Gudumholm, mens jeres nye hjemmebase har plads til værksted, hestehold og meget mere.

Den mere end 3.000 kvadratmeter store grund tilbyder dejlige rammer for udelivet, og der er både blomster, buske og vildtbevoksede områder samt en skøn køkkenhave og en frugtplantage, hvor børnene kan gå på rov. Rundt omkring på grunden finder I desuden hyggelige solkroge, så I kan nyde en kop kaffe til lyden af fuglekvidder. Der er også en hønsegård og et læskur, da her tidligere har været hestehold. Samtidig er der to lader og plads til værkstedet.

Fra starten af år 2000 og frem har ejendommen gennemgået flere renoveringer, hvor eksempelvis taget er udskiftet, ligesom der er efterisoleret og indlagt gulvvarme i stueetagen. Boligen er lys og flot indvendigt, hvor I kan glæde jer til at indrette en hyggelig stue med dør til haven og forbindelse til spisekøkkenet. I får også to lækre badeværelser, hvoraf det ene er med kar, og til børnefamilien er der to værelser i stueplan samt yderligere tre på første sal. Et andet plus er, at I kan gå direkte til udbygningerne fra boligdelen.

I kommer til at bo bare ti minutters kørsel fra det nye universitetshospital, hvilket også vidner om, at I her får det bedst fra livet på landet uden at gå på kompromis med byens komfort. Børnene kan tage skolebussen hver morgen, og for pendleren er der en nem rute ind til Aalborg. Første indkøbsmulighed møder I efter bare fire kilometer, så hverdagen bliver let at tilrettelægge.

Er det jeres boligdrøm – book en fremvisning.

Lillevordevej 12,
9280 Storvorde

Type Villa Boligareal 154 m2
Værelser
5
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 44-00078 Byggeår 1923 / 1999 Energimærke D Plan 2 Grund 3.692 m²

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg