Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Idasvej 1,
9280 Storvorde

Villa 133 m2 6 rum

Lækkert indrettet familievilla i Storvorde

Denne totalrenoverede villa i Storvorde synes at indeholde alle de vigtigste ingredienser, der skal til for at opfylde den moderne families krav til komfort: En lækker indretning, fire gode værelser og to badeværelser. Tilføjer I en lukket, sydvendt have og en beliggenhed på en blind vej nær hverdagens praktiske indslag, ja, så bliver det ikke meget bedre.

Etplansvillaen er gennemrenoveret i 2018, hvorfor I kan se frem til at flytte direkte ind i et hjem, hvor stilrent design og funktionalitet går hånd i hånd. I vil således opleve en række nutidige tendenser såsom gulvvarme overalt og troldtektlofter med spots.

Glæd jer til at samle hele familien i det store opholdsmiljø, hvor køkken-alrummet er udført i åben forbindelse med stuen. Middagen tilberedes i det strømlinede køkken med hvide, grebsfrie elementer, hvor kogehalvøen er orienteret mod alrummet, så I kan følge med i morskaben, der udfolder sig omkring spisebordet. Af bekvemmeligheder kan desuden nævnes de to ergonomisk placerede ovne fra Siemens og vinkøleskabet, og så sørger den dobbelte terrassedør for at lukke masser af lys og luft ind.

De fire værelser er ligeligt fordelt i hver deres ende af boligen, hvoraf det skønne masterbedroom har en stor skabsvæg og eget badeværelse. Det andet badeværelse er tilstødende bryggerset, og fælles for dem begge er deres flotte, ensartede indretning.

Der er dømt afslapning og mange solskinstimer ude i haven, som er helt lukket og orienteret perfekt mod syd. Haven er ganske let at holde med et stort terrasseområde og en legevenlig plæne. For hobbyentusiasten er der et værksted i forlængelse af carporten.

I bosætter jer i et børnevenligt kvarter i en by, der er i rivende udvikling. Her er et rigt foreningsliv, gode indkøbsmuligheder, daginstitutioner og skole, der alt sammen tilgås inden for en radius af halvanden kilometer.

Kontakt os for en fremvisning.

Idasvej 1,
9280 Storvorde

Type Villa Boligareal 133 m2
Værelser
6
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00510 Byggeår 1997 Energimærke c Plan 1 Grund 599 m²

Henrik Hansen

Indehaver & Projektchef
40 99 90 09 / 72 100 128
kd.gi1614836008lobth1614836008@hh1614836008
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg