Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Godske Lindenovs Vej 215,
9210 Aalborg SØ

Rækkehus 118 m2 4 rum

Lækkert enderækkehus i dejlige Gug

I et børnevenligt og særdeles hyggeligt kvarter med mange grønne områder i den sydøstlige Aalborg-bydel Gug venter dette lækre og indflytningsklare enderækkehus på en fremvisning. Rækkehuset fylder 118 m2, som er fordelt over to plan, og med i købet får du en sydvestvendt terrasse til at nyde livet på.

Fra huset er der cirka fire kilometer til Aalborg centrums muligheder, og du befinder dig tæt på indkøb, skoler og daginstitutioner. Med til hele herligheden hører flotte fællesarealer, eksempelvis en god legeplads, en multibane samt et grønt område til at gå ture i solen i. Her er tilmed boldbaner til fodbold-drengene og pigerne. Når du og familien skal aktiveres, så kan I cykle til Gigantium med eksempelvis svømmehal, skøjtehal og idrætshaller.

Bilen kan parkeres i en carport, og ved hoveddøren bemærker du en hyggelig terrasse samt et opbevaringsskur. I 2013 blev badeværelset istandsat, året efter blev gårdhaven nyanlagt, og så kom der nye vinduer på førstesalen i 2018.

Indenfor fører en repos på førstesalen til tre værelser med praktiske, indbyggede skabe, og derudover er der et walk-in-closet til garderoben. Værelserne deles om et badeværelse med bruseniche. Nede i stueplan får du et lille bryggers samt et køkken med spiseplads. Derudover møder du en stue med lysindfald fra syd.

Både køkkenet og stuen fører ud til en delvist overdækket, sydvendt og ugeneret terrasse. Herude kan du sidde og nyde livet i solens stråler, og som en ekstra bonus har du mulighed for at gå direkte ud på stisystemet bagved via en havedør ved din terrasse.

Kontakt os for en fremvisning.

Godske Lindenovs Vej 215,
9210 Aalborg SØ

Type Rækkehus Boligareal 118 m2
Værelser
4
Få en gratis salgsvurdering
Del
Sagsnummer 467-0001231 Byggeår 1972 Energimærke c Plan 2 Grund 182 m²

Karsten Bartholomæussen

Salg & Vurdering
40 80 89 41 / 72 100 128
kd.gi1560787812lobth1560787812@bak1560787812
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg