Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Stationsmestervej 23, 1. TV.,
9200 Aalborg SV

Ejerlejlighed 87 m2 3 rum
Pris 1.498.000 kr

Lækker og renoveret lejlighed i Skalborg

Nu har I muligheden for at overtage nøglerne til denne treværelses lejlighed på Stationsmestervej 23 i Aalborg. Her får I et lækkert og indflytningsklart hjem, som ligger i et børnevenligt område tæt på grønne områder og hverdagens fornødenheder såsom pasningstilbud og Sofiendalskolen. Som alternativ til midtbyens hyggelige gågader, kan I hurtigt smutte i Aalborg Storcenter eller indkøbscentret Shoppen. Derudover kan pendleren se frem til nem motorvejstilkørsel.

I overtager en bolig, som løbende er renoveret mellem 2014-2017. Først blev alle vægge og lofter i værelser, gang og stue ordnet, samtidig med at der også kom nye opbevaringsskabe. 2016 bød på nymalede vinduer og et pragtfuldt badeværelse med gulvvarme, mens 2017 resulterede i et Designa-køkken med nye hårde hvidevarer.

Når hoveddøren åbnes, befinder I jer i en entré, hvor et nydeligt trægulv breder sig til resten af lejligheden. I kan hænge jakkerne og stille skoene i det skønne garderoberum, og ved siden af finder I det rummelige badeværelse, som indeholder en bruseniche, vaskefaciliteter og praktiske, væghængte tørrestativer. Herefter kommer I til køkkenet, der præsenterer sig utrolig lyst og moderne med blandt andet en induktionskogezone og et kolonialskab. Som en bonus er her endda en lille spiseplads for enden af køkkenbordet. De to værelser fremstår begge indretningsvenlige, og det ene har tilmed et disponibelt rum, der egner sig til tøjopbevaring. Endelig når I den indbydende stue, hvor der både kan etableres en hyggelig spiseafdeling og et sofahjørne. Fra stuen har I desuden adgang til en sydvendt altan med plads til et sæt cafémøbler og grill.

Med til ejendommen hører også et grønt fællesareal med borde-bænkesæt og legeområder, og der er gode parkeringsmuligheder.

Interesseret? Kontakt os i dag for en fremvisning.

Stationsmestervej 23, 1. TV.,
9200 Aalborg SV

Type Ejerlejlighed Boligareal 87 m2
Værelser
3
Pris 1.498.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.237 kr Udbetaling 75.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Sagsnummer 52-00095 Byggeår 1969 Energimærke c Plan 1

Karsten Bartholomæussen

Salg & Vurdering
40 80 89 41 / 72 100 128
kd.gi1569202537lobth1569202537@bak1569202537
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg