Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Beltoften 8,
9260 Gistrup

Villa 176 m2 6 rum

Lækker kvalitetsvilla midt i Gistrup

Drømmer I om at overtage en gennemført og lækker bolig, der råder over en veldisponeret indretning, komfortable løsninger og en hyggelig atmosfære? Så bør I se nærmere på denne etplansvilla fra 2013 centralt på en lukket vej i Gistrup.

Her går I hverken på kompromis med jeres nye hjem eller den attraktive beliggenhed, hvor I er nær indkøb, daginstitution og skole. Byen rummer også et stærkt sammenhold, en gymnastikforening og en fodboldklub, ligesom I er tæt på Aalborg Universitet, det nye sygehus og motorvejen.

Med nøglerne til Beltoften 8 får I et skønt hus på 176 m2 med ventilationsanlæg, gulvvarme overalt og et app-styret alarmsystem. Samtidig kan I glæde jer over det ensartede udtryk ved valget af samme type HTH-inventar på badeværelserne, i køkkenet og i bryggerset. Hertil er der også tilføjet mørkegrå gulvklinker med en rustik overflade, og stuen har et knastfrit trægulv med brede brædder.

Efter bilen er parkeret i den integrerede dobbeltcarport med tilhørende skur, fortsætter I ind gennem hoveddøren, hvor hjemmet udfolder sig på fineste vis fra entréen. Her finder I bryggerset samt to værelser og et elegant badeværelse i monokrome farver med en muret bruseniche.

Det pragtfulde køkken-alrum med loft til kip er i særdeleshed husets hjerte. Det stilrene, U-formede køkken gemmer på et viktualierum, og de hvide elementer er ledsaget af en slidstærk, lysegrå bordplade med alu-kant, der matcher hvidevarerne i stål. Når det er tid til aftensmaden, mødes familien omkring det lange spisebord i alrummet. Herfra åbner de franske døre op til den skønne stue, der også fungerer som et bindeled til et kontor og voksenafsnittet med et walk-in-closet og et badeværelse i samme stil som det forrige.

De lune måneder tilbringes under åben himmel på den store og delvist overdækkede fliseterrasse eller i den velanlagte have med græsplæne, blomsterbede og høje træer.

Book en fremvisning.

Beltoften 8,
9260 Gistrup

Type Villa Boligareal 176 m2
Værelser
6
Få en gratis salgsvurdering
Del
Sagsnummer 52-00174 Byggeår 2013 Plan 1 Grund 1.235 m²

Torben Kristensen

Partner & Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 89 / 72 100 128
kd.gi1569202519lobth1569202519@kt1569202519
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg