Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Perikumvej 1, 2. TV.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 69 m2 2 rum

Lækker, indflytningsklar 2Ver med to altaner og fed udsigt i Aalborg

Hvis du er et ægte kvalitetsmenneske, vil denne virkelig lækre toværelseslejlighed i Aalborg friste dig. Boligen kan prale af en super planløsning med et stort, flot køkken og et nydeligt badeværelse. Hertil kommer to solrige altaner med en fed udsigt over området.

Adressen et tæt på perfektion med kort cykelafstand til Aalborg centrum, Universitetet, Zoologiske Have og City Syd. Du bosætter dig i et skønt områder, som er kendt for at være et yderst populært sted for unge mennesker. Vil du ud og nyde den friske luft, er der rig muligheder for at snøre løbeskoene eller hoppe på cyklen i de grønne omgivelser. Foretrækker du offentlig transport, er der nemme busforbindelser tæt ved hoveddøren. Dit kommende hjem ligger på anden sal i en moderne bygning med masser af parkeringspladser og rekreative arealer. Du har desuden ingen overboer og brugsret til et kælderrum.

Inden døre vil du opleve et fuldstændigt renoveret hjem med nyt køkken, badeværelse, gipslofter og spartlede vægge fra 2018, mens altanerne er ordnet i 2019. Førstehåndindtrykket er en gennemført stil med veludført indretning, der beriges af et fantastisk lysindfald og en indbydende atmosfære. Alle kvalitetsmaterialer er omhyggelig udvalgt, herunder det elegante køkken fra Multi-Living, hvor de hvide elementer nærmest går i ét med Corian-bordpladen. Alle hårde hvidevarer er integreret inklusiv induktionskogezonen samt vaskemaskine, opvaskemaskinen. Køle-fryseskabet har isterningemaskine i fryseren – perfekt til sommerdrinken, som gæsterne kan indtage ved det høje barbord. Bemærk desuden den rå murstensvæg, som giver en særlig New York-stemning.

Det fine askeparketgulv fortsætter inde i stuen med speciallavede radiatorskjulere og udgang til den ene terrasse. Den anden kan tilgås fra det tilstødende værelse med indbygget skab. Afslutningsvis venter badeværelset med væghængt toilet, Corian-bordplade og glasafskærmet bruseniche.

Få en fremvisning.

Perikumvej 1, 2. TV.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 69 m2
Værelser
2
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00504 Byggeår 1967 Energimærke c Plan 1

Klaus Bloksgaard

Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 84 / 72 300 242
kd.gi1597325753lobth1597325753@bk1597325753
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg