Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Åbent hus søndag d. 29. september
11.00 - 11.30

Vesterbro 57, 4. TV.,
9000 Aalborg

Ejerlejlighed 97 m2 2 rum
Pris 2.198.000 kr

Lækker ejerlejlighed med altan på Vesterbro

Drømmer du om en lækker og gennemført lejlighed med et stilrent udtryk? Så følg med her – for på Vesterbro 57 finder du netop dette i denne flotte ejerlejlighed. Her venter dig en veldisponeret bolig med ét værelse og køkken-alrum i åben forbindelse med stue. Samtidig kan du se frem til en suveræn beliggenhed tæt på både grønne områder og indkøbsmuligheder.

Du flytter ind i et attraktivt kvarter, hvor du har nem adgang til alle Aalborgs faciliteter. Her er gåafstand til Aalborg Station, mens centrums rige butiksliv og havneområde heller ikke er langt væk. Slutteligt kan den aktive se frem til gode løberuter i den nærliggende Møllepark ved Aalborg Zoo.

Ejendommen er opført i 1934 og lejligheden er velplaceret på fjerde sal uden indkig fra andre bygninger. Boligen blev totalrenoveret i 2016, hvor der blandt andet blev isat lydisolerende vinduer samt lydisolerende gips på vægge og loft. Herudover får du desuden adgang til cyklekælder og et loftrum med god opbevaringsplads. Den vestvendte altan sørger for en dejlig udsigt over området.

Træd indenfor i hjemmets fordelingsentré, hvor du med det samme vil bemærke de flotte, lyse rum og gennemgående mørke, italienske klinker med vandbåret gulvvarme. Gangen udmunder i det dejlige køkken-alrum, hvor I på varme dage kan forene ude med inde ved at skyde altanens foldedør til siden. Køkkenet er smukt udført med S12-interiør fra Svane Køkkenet og ligger i åben forbindelse med stuen, hvor I nemt indretter jer med en blød sofagruppe.

Værelset er lyst og rummeligt med indbyggede skabe, mens gulvet både her og i stuen prydes med seks millimeter egetræsfinér. Slutteligt finder I også badeværelset med separat bruseniche, Vola-armaturer og vaskesøjle.

Kort sagt en fantastisk lejlighed med mange muligheder for både en person og det unge par. Book en fremvisning.

Vesterbro 57, 4. TV.,
9000 Aalborg

Type Ejerlejlighed Boligareal 97 m2
Værelser
2
Pris 2.198.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.015 kr Udbetaling 110.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Sagsnummer 52-00284 Byggeår 1934 Energimærke e Plan 1

Henrik Hansen

Indehaver & Projektchef
40 99 90 09 / 72 100 128
kd.gi1569202298lobth1569202298@hh1569202298
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg