Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
NY PRIS

Oppelstrupvej 80,
9260 Gistrup

Villa 155 m2 5 rum
Pris 1.095.000 kr

Lad drømmen få liv omgivet af smuk natur

Ro, natur og lysindfald er blandt de højdepunkter, der overbeviser jer om flytte til Oppelstrup. Her ligger jeres fremtidige hjem i form af en etplansvilla med en stor stue, et soveværelse med walk-in-closet og udsigt til åbne vidder. I får mange gode kvadratmeter og derfor masser af muligheder til at indfri boligdrømmene.

I mødes af en lys facade og hvidrammede vinduer. Samme udtryk går igen på garagen ved siden af, hvor I også har plads til et værksted og haveredskaber.

Indenfor lægger I mærke til en rød tråd mellem bryggerset og køkkenet. Netop køkkenet har råhvide, udskårne fronter fra IKEA samt en mørk bordplade, der matcher gulvet. Denne gulvbelægning er fortsat i gangarealet, to af de tre værelser, garderoben og ikke mindst i stuen, hvor det for alvor kommer til sin ret.

Huset har en fin rumfordeling, som I også kan vælge at tilpasse ud fra jeres behov. I får nemlig to badeværelser, hvoraf det ene kan udvides. Eksempelvis kan I skabe to børneværelser side om side ved at inddrage spisestuen. Dermed har I stadig plads til alle, selvom I kombinerer det største baderum med værelset ved siden af, så forældreafdelingen kommer til at have et stort badeværelse tilknyttet.

Udenfor får I en frodig have med et sydvestvendt terrasseareal, der sikrer udsyn over træbevoksningen og marklandskabet på den anden side af hækken.

Adressen placerer jer da også naturskønt lige udenfor en mindre landsby, hvor fred og rekreativite arealer er en selvfølge. Alligevel er der ikke mere end fem til ti minutters kørsel til flere nabobyer, hvor I klarer de daglige gøremål. Endelig kan I også tage et smut til Aalborg, som nås efter 20 minutter bag rattet.

Lyder det som noget for dig? Så giv os et kald i dag på 72 100 128!

BONUS! Huset er i december 2022 blevet hulmursisoleret således, at huset holder godt på varmen og bidrager til en billigere varmeudgift.

Oppelstrupvej 80,
9260 Gistrup

Type Villa Boligareal 155 m2
Værelser
5
Pris 1.095.000 kr Ejerudgift pr.md. 2.020 kr Udbetaling 55.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00953 Byggeår 1963 Energimærke D Plan 1 Grund 1.201 m²

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegnTak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg