Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Sorthøj 107,
9000 Aalborg

Villa 138 m2 4 rum

Kvalitetsvilla med panoramaudsigt over området og Limfjorden

Udefra præsenterer villaen sig stringent i udtrykket med rette facadelinjer, rødt tegltag med stejlt fald og store vinduespartier, der flot iscenesætter den skønne beliggenhed med panoramaudsigt ud over området. Indenfor fremtræder boligen ekstrem lys og indbydende med høj kvalitet i materialevalget.

Villaen er spændende indrettet i 4 plan! Du kommer ind i dejlig lys entre, hvor der er indrettet stort værelse, der er større end normalvis i de andre huse på Sorthøj, da sælger har fået lavet en tilbygning. Her er der højt til loftet samt adgang til badeværelse og to toiletter med gulvvarme. Køkken/alrummet er stort og lyst og ligeledes med gulvvarme samt udgang til en dejlig vestvendt terrasse. Stuen ligger placeret på øverste etage, hvor du har frit udsyn til fjorden fra de store vinduespartier samt udgang til altan! På denne etage er der adgang til soveværelse ligeledes med udsigt. I kælderetagen er der indrettet praktisk bryggers med vaskesøjle og håndvask samt disponibelt rum af rigtig god standard. Hele denne etage indeholder gulvvarme.

I kan se frem til en familievenlig beliggenhed i trygge rammer med veletablerede stisystemer, der gør det nemt at komme rundt i nærområdet. Fra adressen er der gåafstand til børnepasning, Stolpedalsskolen og Hasseris Gymnasium, ligesom der er kort afstand til idrætsfaciliteter, offentlig transport og grønne områder.

Velkommen til Sorthøj 107 i eftertragtede Hasseris!

Sorthøj 107,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 138 m2
Værelser
4
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00320 Byggeår 2003 Energimærke c Plan 3 Kælder 33 m² Grund 278 m²

Klaus Bloksgaard

Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 84 / 72 300 242
kd.gi1579945069lobth1579945069@bk1579945069
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg