Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm

Vester Vænge Alle 2B,
9000 Aalborg

Villa 163 m2 5 rum
Pris 4.695.000 kr

Kvalitetsvilla i smukke omgivelser – 239 etagemeter

Centralt i Hasseris, midt i villavejsstemning og omgivet af potentielle legekammerater, men alligevel absolut uforstyrret, ligger denne spændende villa. Villaen er et godt bud på et hjem til en travl børnefamilie med brug for plads, overskuelig hverdagslogistik og lækre, velholdte kvadratmeter.

Alt er inden for rækkevidde; God skole, velfungerende pasningsordninger, offentlig transport, indkøbsmuligheder og fritidsinteresser. I kan cykle til centrum på 10 minutter, slentre til Vestre Fjordpark og løbe og lege i Mølleparken.

Huset er indrettet funktionelt og lækkert – alt er æstetisk indbydende, men også praktisk, så I kan bruge hverdagens overskud på hinanden og fritidsinteresserne.

Kvadratmeterne fordeler sig på en god entré, hvor der nemt bliver plads til sko og overtøj og et ualmindelig lækkert og stort køkken/alrum, hvor inventar og hvidevarer er af høj kvalitet, og hvor der er skabs- og bordplads nok. Der er indbygningsspots og hyggelig spiseplads, hvor der også nemt bliver plads til vennerne eller familien. Smukt, praktisk klinkegulv, som i øvrigt er gennemgående i det meste af huset, og som underbygger den særlige og næsten sydlandske stemning. Stuen er rummelig og lys. Praktisk indrettet bryggers med god skabsplads til opbevaring og lækkert badeværelse. To gode værelser i stueplan – placeret i hver sin ende af huset. Det ene er indrettet til stort soveværelse med masser af skabsplads og lækkert lysindfald fra ovenlys.

På 1. sal en stor, lys repos med gode indretningsmuligheder, to værelser og flot badeværelse – og i alle andre rum masser af naturligt lys, som klæder kvaliteten og den harmoniske æstetik.

Den overskuelige grund er primært anlagt som en lækker vindstille og solrig gårdhave, hvor der kan indrettes små lækre oaser og uderum, som ikke kræver meget vedligehold. Til ejendommen hører også et godt udhus, hvor der f.eks. er god plads til opbevaring.

En på alle måder velholdt og velindrettet bolig, som er nem at overtage og indrette sig i. Masser af mulighed for at sætte personligt præg med farver og indretning, og så kan det hele tåle, at I bor her.
Bag det smukke ydre gemmer sig gedigen kvalitet, som nemt tåler børn, middagsselskaber, en afslappet weekend og et legende og levende hverdagsliv.

Vester Vænge Alle 2B,
9000 Aalborg

Type Villa Boligareal 163 m2
Værelser
5
Pris 4.695.000 kr Ejerudgift pr.md. 3.517 kr Udbetaling 235.000 kr
Bestil fremvisning Hent salgsopstilling
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 51-00716 Byggeår 1912 / 1976 Energimærke C Plan 2 Grund 721 m²

Danni Thoft

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE
40 99 90 07 / 72 300 242
kd.gi1638338351lobth1638338351@td1638338351
Hasseris afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler ?? Nu 5. gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Mægleren fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes, at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde, og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Mæglerne formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort

Tak for din tilmelding

Vi har netop sendt en kvitteringsmail til dig. Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager mailen.

Tilbage til websitet
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg