Plantegning
Kort
Galleri
Fuld skærm
Solgt

Marshalls Alle 81,
9220 Aalborg Øst

Villa 162 m2 4 rum

Kvalitetsvilla i naturskønne omgivelser

På Marshalls Alle 81 i Aalborg møder I denne flotte villa, der præsenterer sig med en fremragende, arkitektonisk æstetik og en planløsning, der udfolder sig i elegant forskudte niveauer.

Ejendommen er opført i 2018, og ude som inde bærer huset tydeligt præg af at være opført i gode, gedigne materialer med. bl.a. dobbetmur. Udtrykket er stilrent og moderne, hvilket blandt andet afstedkommes af de lyse murstens kontrast til beklædningen på den integrerede dobbeltgarage og de markante terrasser på begge sider af boligen.

Beboelsesarealet opmåles til 162 kvadratmeter, og som I træder inden døre, ankommer I først til en entré, der tillige fungerer som fordelingsgang mellem henholdsvis to reelle værelser, et walk-in-closet og et praktisk bryggers. Etagen afrundes af et nydeligt badeværelse med bruseniche og væghængt toilet. I hele huset er der selvsagt indlagt gulvvarme under de smukke trægulve. Således også i køkken-alrummet, der fremstår med mørke klinker og stilrene skabselementer fra Designa, og integreret hårde hvidevarer samt Quooker. Køkkenøen er arrangeret med sorte fronter og bordplade, mens det resterende er udført i hvid, hvormed facadens farveskema gentages, og en rød tråd skabes.

Stuen ligger et par trin op, og her modtages et suverænt lysindfald fra de store glaspartier. Akustikken er i særklasse i kraft af de fine, kipførte Troldtekt-lofte, og fra stuen er der adgang til det oplagte forældresoveværelse, der har tilknyttet et badeværelse med brus. Foran værelserne i stueplanet er der anlagt en fliseterrasse, og det samme gælder for stuen og alrummet, hvor der er etableret store altaner mod vest og mod øst. Derudover får du en helt unik dobbeltgarage med elporte på 52 kvadratmeter, her er der både gulvvarme, direkte indgang til huset og der forberedt til elbil.

I får altså en ejendom der fremstår i yderst topkvalitet med minimalt vedlighold både inde som ude.

I bosætter jer i et stille kvarter, der er i en rivende udvikling, og i nærmiljøet kan I spadsere ad stisystemer gennem grønne arealer. Inden for en radius af omtrent tre kilometer kan I tilgå skole, pasningstilbud og indkøb.

Lyder det som noget for jer? Kontakt os for en fremvisning eller yderligere information.

Marshalls Alle 81,
9220 Aalborg Øst

Type Villa Boligareal 162 m2
Værelser
4
Få en gratis salgsvurdering
Del
Tjek Boliglån
Sagsnummer 52-00415 Byggeår 2018 Plan 2 Grund 178 m²

Torben Kristensen

Partner & Ejendomsmægler, MDE
40 80 80 89 / 72 100 128
kd.gi1601228785lobth1601228785@kt1601228785
Vejgaard afd.

Kontakt mægler

Verdens bedste mægler 🙌🏽 Nu 5 gang på 10 år, jeg køber/sælger/ lejer igennem Hansen og Thoft og stadig samme høje, nærværende og gode service! Jeg vil til enhver tid anbefale at købe og sælge her. Imodsætning til andre mæglere jeg har oplevet, har de altid overholdt aftaler, fulgt nøje op på tingende, god dialog og været ærlige. Mine bedste anbefalinger er hermed givet.

Channie, boligsælger og boligkøber

Hele købsprocessen har været fremragende. Karsten fra Hansen og Thoft var professionel og engageret gennem hele forløbet. Vi blev hele tiden løbende informeret om udviklingen i købsprocessen. Vi syntes at han har repræsenteret sælger til UG, samtidig med at vi som købere fik en dejlig oplevelse.

Sylvia og Daniel, boligkøbere

Vi oplevede et meget professionelt samarbejde og det var dejligt at have følelsen af, at være i gode hænder, hvor vi også hele tiden på alle måder, blev holdt underrettet i både stort og småt. Vores forventninger til samarbejdet var store og disse blev til fulde indfriet, hvorfor vi kun på det varmeste kan anbefale HANSEN & THOFT, der på en meget overbevisende måde viste os at have de rigtige kvaliteter, når så store beslutninger skal tages.

Elin og Niels, boligsælgere

Jeg har følt mig tryg ved købet af den nye lejlighed. Det var et hurtigt og professionelt forløb.

Emil, boligkøber

Vi skiftede til Hansen & Thoft efter et halvt år hos en anden mægler. Karsten og Torben formåede først og fremmest at få øget antallet af fremvisninger og derudover at sælge huset, mens vi modtog god rådgivning.

Peter, boligsælger

Fantastisk service. Der blev lyttet til vores ønsker og handlet derefter. Huset blev solgt på ingen tid. Vi har været super tilfredse og kan varmt anbefale Hansen og Thoft - Vejgaard.

Marianne, boligsælger

Vi har været meget glade for både at købe og sælge gennem Hansen & Thoft. Der har været styr på det hele lige fra prissætning til tidsplan. Desuden har vi har fået lige præcis den hjælp og vejledning vi havde brug for - så vi ikke selv har skulle bruge tid på at forholde os til alt muligt.

Lena, boligsælger og boligkøber

HANSEN & THOFT fik solgt vores hus på rekord tid. Mere kan man ikke ønske sig! De gjorde en stor og ihærdig indsats for, at både køber & sælger kom godt i mål.

Louise, boligsælger

Lokalområdet

Institutioner
211
Gennemsnitlig kvadratmeterpris
17.271 kr/m²
Indkøbsmuligheder
43
Vis på kort
Bestil fremvisning

Udfyld formularen med dit ønske om tidspunkt for fremvisning, så vender vi tilbage for at aftale nærmere. I er altid velkomne til at ringe, hvis I ønsker at bestille fremvisning uden for butikkens åbningstider.Tak for din bestilling af en fremvisning

Vi vil kontakte dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt for fremvisningen.

Tilbage til websitet
Bestil salgsmateriale

Udfyld felterne og så vi sender dig en e-mail med de dokumenter vi har, for den ønskede bolig.


Tak for din bestilling af salgsmateriale

Vi har netop sendt en mail med salgsmaterialet! Bemærk, at der kan gå op til et par minutter inden du modtager materialet.

Tilbage til websitet
Få en gratis salgsvurdering af din bolig i Aalborg og omegn


Vælg din butik


Tak for din bestilling af salgsvurdering

Vi kontakter dig hurtigst muligt for at udarbejde en salgsvurdering af din bolig.

Tilbage til websitet
Kontakt mægler

Log ind på din bolig side og se informationer på dit boligsalg